Overlæge og daglig leder af Center for Komplekse Symptomer

Overlæge og daglig leder af nyt Center for Komplekse Symptomer 
 
En nyoprettet stilling som afsnitsansvarlig overlæge for nyoprettet Center for Komplekse Symptomer, ønskes besat af overlæge med lyst til og erfaring i at opbygge en ny funktion. Centeret er en del af Socialmedicinsk Center, der er beliggende på Frederiksberg Hospital. 
 
 
Kvalifikationer 
Bred klinisk erfaring indenfor flere sygdomsområder. Ansøger skal være i stand til at vurdere et bredt spektrum af såvel somatiske som psykiatriske lidelser.  
Erfaring fra tværfagligt samarbejde såvel med andre faggrupper som med andre regionale hospitalsspecialer. 
Erfaring fra at indgå i, samt lede tværfaglige behandlingsteams. 
Erfaring med såvel drifts- som personaleledelse. 
Der lægges vægt på gode evner til samarbejde og kommunikation samt evne til at bevare et professionelt overblik, også i komplicerede sager.  
Endvidere lægges vægt på initiativ og engagement samt positiv indstilling til samarbejde eksternt i forhold til bl.a. praktiserende læger, kommuner og borgere og der vil blive lagt vel på såvel stærke faglige som kommunikative kompetencer.  
 
Centrets opgaver 
Center for Komplekse Symptomer skal udrede og behandle voksne patienter med vedholdende fysiske symptomer, der ikke er bedre forklaret ved anden påviselig fysisk eller psykisk sygdom, og som påvirker funktionsevne og livskvalitet i væsentlig grad. Centerets funktioner vil især være følgende: 
 
Ambulant udredning 
Ambulante behandlingsforløb 
Undervisning og formidling af nyeste viden på området 
Forskning og udvikling 
 
Centeret vil lægge vægt på en bio-psyko-social og individuel tilrettelagt udredning og behandling med inddragelse af nyeste viden såvel biologisk som psykologisk og socialt.  Behandlingsteamet vil bestå af læger, psykologer, fysioterapeuter, socialfaglige konsulenter samt sygeplejerske. Centeret vil lægge vægt på en anerkendende tilgang med afdækning af den enkelte patients ønsker og behov. 
Centeret vil skulle etablere og udvikle samarbejde med patienter og relevante patient- og borgerorganisationer, de praktiserende læger, kommuner samt relevante afdelinger i Region Hovedstaden.  
Centeret vil få et budget på 8,5 mill. til 10 – 12 medarbejdere.  
 
Vi kan tilbyde dig 
Et fagligt stærkt, ligefremt og innovativt arbejdsmiljø i et Center under opbygning og udvikling. 
Spændende og afvekslende opgaver med stor tværinstitutionel kontaktflade både internt og eksternt. 
Kommunikative udfordringer 
Tværfagligt samarbejde herunder også stærk sparring såvel fagligt som ledelsesmæssigt fra et veletableret Socialmedicinsk Center. 
Dygtige og engagerede kolleger. 
Stillingen er vagtfri. 
 
Den faglige bedømmelse af ansøgningen vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor de 7 kompetenceområder, der svarer til de 7 roller i den nye speciallægeordning, jf. ’Vejledning for bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden’. 
 
Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med gældende overenskomst.  
 
Ansøgnings frist mandag d. 19.03.18 kl. 12.00 og der vil blive afholdt samtaler torsdag d. 22.03.18. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen, herunder stillingsbeskrivelse, kan rekvireres ved henvendelse til ledende overlæge Sven Viskum, tlf. nr. 3864 9802, mobil 5171 1909. 
 
Stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved at rette henvendelse til afdelingsledelsessekretær Rikke Rønn-Jensen, rikke.strandvold.roenn-jensen.03@regionh.dk. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Ledende overlæge til Dermatologisk-Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Dermato-Venerologisk afd. og Videncenter for Sårheling

Frederiksberg
Dermatologisk-Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling søger en fagligt stærk, visionær og ambitiøs ledende overlæge pr. 1. april 2018 eller snarest herefter. Dermatologi-venerologi omfatter forebyggelse, diagnostik, behandling, symptomlin...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Forskningsansvarlig overlæge til Akutmodtagelsen

Akut Modtageafdeling AKM

Frederiksberg
Akutmodtagelsen Akutklinikken på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er en forholdsmæssig ny enhed og har derfor endnu ikke fået etableret en væsentlig selvstændig forskningsaktivitet, men lysten mangler ikke. Vil du være med til at Initiere forskn...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Uddannelsesansvarlig overlæge

Akut Modtageafdeling AKM

Frederiksberg
Vil du være med til at uddanne de nye akutlæger? Brænder du for uddannelse af læger? Vil du være med til at modtage, behandle og koordinere forløb for alle typer af akutte patienter på en stor Akutafdeling midt i København? Så skal du søge denne sti...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Overlæge til Thoraxanæstesiologisk Klinik, Hjertecentret, Rigshospitalet

Thoraxanæstesiologisk Klinik

København
En stilling som vagtbærende overlæge ved Thoraxanæstesiologisk Klinik, Hjertecentret, Rigshospitalet, er ledig til besættelse pr. 1. juni 2018. Stillingen indebærer funktion på både Thoraxkirurgisk operationsgang og Thoraxkirurgisk Intensiv Afsnit. ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Uddannelsesansvarlig overlæge

Akut Modtageafdeling AKM

København
Vil du være med til at uddanne de nye akutlæger? Brænder du for uddannelse af læger? Vil du være med til at modtage, behandle og koordinere forløb for alle typer af akutte patienter på en stor Akutafdeling midt i København? Så skal du søge denne sti...