Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge søges til Afdeling for Bedøvelse, Operation og Opvågning, TraumeCenter og Akutmodtagelse

En stilling som overlæge på Rigshospitalets Afdeling for Bedøvelse, Operation og Opvågning, TraumeCenter og Akutmodtagelse i HovedOrtoCentret, er ledig til besættelse pr. 1. december 2020 eller snarest herefter.

Om stillingen:
Vi søger en struktureret, imødekommende og fagligt dygtig overlæge med organisatorisk forståelse til at indgå i vores team af læger i afdelingen.

Stillingen er vagtbærende på lige fod med afdelingens øvrige overlæger. I afdelingen er overlægen tilknyttet og arbejder i dagtiden på et af afdelingens to operationsafsnit efter nærmere aftale. Overlægen skal undervise og supervisere på højtspecialiseret niveau samt understøtte udvikling og forskningstiltag i afdelingen. Overlægen deltager i klinikkens vagtforpligtelser med et varierende antal vagter og ”lange dage” per måned. Afhængig af ansøgerens kvalifikationer og ønsker kan ansøgeren eventuel deltage i vagtlaget, der dækker Region Hovedstadens Akutlægebil 1 efter nærmere aftale.

Om afdelingen:
Afdeling for Bedøvelse, Operation og Opvågning varetager ca. 13.500 kirurgiske indgreb om året af hvilke ca. 1.800 er på børn. Afdelingen varetager anæstesi til Ortopædkirurgi, Plastikkirurgi og brandsårsbehandling, Brystkirurgi, Tand-Mund-Kæbe kirurgi og Øre-Næse-Hals kirurgi. Den 20. september 2020 flytter afdelingen ind i det nye Nordfløjsbyggeri med ibrugtagning af to topmoderne operations- og opvågningsafsnit.

Udover anæstesi til kirurgi, har afdelingen ca. 4.300 trykkammerbehandlinger og ca. 3.300 andre ydelser årligt. I slutningen af 2022 er planen, at der tages et nyt trykkammer i brug.

På Rigshospitalets TraumeCenter & Akut Modtagelse medvirker afdelingen årligt til modtagelse af ca. 1.100 traumepatienter og ca. 700 andre akutmedicinske patienter inklusive patienter genoplivet efter hjertestop. Desuden modtages der i TraumeCenter & Akut Modtagelse hvert år ca. 12.000 ambulanceindbragte patienter.

Afdelingen er meget aktiv på det forsknings- og uddannelsesmæssige område både præ- og postgraduat.

Ansøgerens kvalifikationer:
Du skal være speciallæge i anæstesiologi. Vi forventer, at du har en høj faglighed, og har arbejdet med højtspecialiserede anæstesiologiske patientforløb som speciallæge.

Overlægen skal kunne indgå konstruktivt i teamsamarbejde med afdelingens læger og øvrige personale på Rigshospitalet uanset kompleksitet, gerne være iderig og kunne trives i konstant forandring. Vi forventer således, at overlægen selvstændigt kan tage lederskab på et udviklings- eller forskningsområde og inddrage relevante kollegaer i et konstruktivt teamsamarbejde.

Vi vægter godt humør, helhedsforståelse og engagement højt.

Afdelingen er en universitetsafdeling med mange forpligtelser, herunder uddannelse og forskning. Ansøger skal udvise forståelse for dette og gerne have erfaring med forskning, undervisning og supervision.

Ansættelsesvilkår og aflønning sker i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger indgåede overenskomst for overlæger.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Casper Claudius, telefon 3545 1258.

Ansøgningsfrist: 19. oktober 2020 kl. 12.00

Samtaler: Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 44.

Vi ønsker en motiveret ansøgning adskilt fra et vedlagt CV, som skal være opbygget efter de syv lægeroller.

Bedømmelsen af ansøgernes faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgernes oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de syv kompetenceområder, jf. ”vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden” fra 2007, der kan ses på www.regionh.dk.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.