Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge søges til Akutafdelingen, Holbæk Sygehus. Funktionsansvarlig for skadestue-funktionen

Akutafdelingen søger efter en speciallæge til at løfte opgaven som funktionsansvarlig overlæge i skadestuen og akuttelefonen. Vi har ambition om at være den førende akutmedicinske afdeling i Danmark*. Det skal du være med til at udvikle.

Som overlæge hos os bliver du

 • Del af et team af akutmedicinere med interesse for at udvikle specialet
 • Ansvarlig for udviklingen af ”din” del af afdelingen, skadestuefunktionen
 • Del af et fagligt miljø med fokus på udvikling af akutmedicin

*(På nogen områder synes vi faktisk allerede at vi er det!)

Om Holbæk Akutafdeling

Akutafdelingen på Holbæk Sygehus er en selvstændig afdeling med cirka 80 sygeplejersker, og 36 læger og 14 sekretærer ansat. Vi arbejder i mindre teams i hverdagen og afdelingen har ry for at have et godt arbejdsmiljø. Afdelingen består af tre afsnit: Skadestue, modtagelse og Akut Diagnostisk Enhed (ADE)

Afdelingen er opbygget efter forbillede fra visse amerikanske akutafdelinger, hvor patienterne har et kort, koncentreret ophold, hvor de diagnostisk afklares hurtigt. Patienterne er i akutmodtagelsen i gennemsnit under fire timer fra ankomst, når de skal indlægges. På de fire timer skal vi have stillet en diagnose og startet behandling. Afdelingen har behandlingsansvaret for cirka 95% af de akutte patienter, der kommer til sygehuset.

I vores sengeafdeling, Akut Diagnostisk Enhed, udreder og behandler vi en varieret gruppe af primært intern medicinske patienter. Fx patienter der skal have en mere kompliceret udredning.

Og så har vi naturligvis skadestuefunktionen, som du skal høre mere om:

Om skadestuefunktionen

I skadestuefunktionen modtager vi cirka 23.000 patienter om året. De er alle forvisiteret via egen læge eller via Region Sjællands Akuttelefon. Skadefunktionen ligger organisatorisk i akutmedicinsk regi og bemandes af sygeplejersker, behandlersygeplejersker og læger
Vi har fokus på udvikling af vores behandlingstilbud i skadestuen og akuttelefonen. Fx har vi indført nye principper for procedurerelateret smertebehandling af børn (midazolam, nasal-ketamin/sufenta og andre muligheder) og vi har indført mulighed for brug af video i akuttelefonen (sms-til-video-løsning), ligesom vi arbejder på mulighed for tildeling af tider i skadestuen.

Opgaver for funktionsansvarlig overlæge til Skadestue-funktionen

Du forventes at bidrage til udviklingen af nye, effektive og serviceorienterede arbejdsgange i skadestuen, venteværelset og akuttelefonen. Din arbejdstid vil primært være klinisk, men med særligt fokus på skadestuefunktionen, når du er her i dagtid. Du skal derfor ”lede per eksempel” når du ser patienter eller superviserer læger og sygeplejersker i skadestuen.

I din administrative tid forventes du blandt andet at stå for udviklingen af skadeinstrukser, undervisning af læger og sygeplejersker og for visse adminstrative opgaver, fx besvarelse af henvendelser fra patienter om tidligere forløb og løbende kvalitetssikring. Du skal have øje for mulighederne for udvikling og sammen med afdelingssygeplejersken for skadestuefunktionen være villig til at vise vejen.

Forventningsafstemning

Vi forventer at du

 • Er speciallæge i akutmedicin og/eller ortopædi
 • Har skadestue/akutmedicinsk erfaring
 • Er ”overlæge-kvalificeret”
 • Har erfaring med ledelse af forandringsprocesser og kvalitetssikringsarbejde
 • Kan li’ at undervise kollegaer

Du skal nok ikke lige forvente ..

 • Forudsigelige 8-16 hverdage
 • Masser af kontorarbejdsdage

Til gengæld kan vi tilbyde

 • Et spændende job i et livligt miljø
 • Oplæring i akutmedicin efter behov
 • Medindflydelse på klinikkens udvikling (Overlæger deltager fx i afdelingens ledelsesrådsmøder)
 • Fleksibilitet med hensyn til muligheder for deltid, orlov ved behov o lign
 • Variation i hverdagen – du kommer til at arbejde klinisk i alle afdelingens funktioner (selvfølgelig med hovedvægt på skadefunktionen)

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. december eller efter aftale.

Udgangspunktet er en heltidsstilling. Stillingen er vagtbærende og du forventes at kunne gå som bagvagt efter individuel introduktion. Hvis du har en baggrund, hvor den medicinske del af akutmedicinen ligger lidt tilbage i tid, så giver vi dig et praktisk brush-up på den del. Hvis du ikke allerede har en akutmedicinsk efteruddannelse, så snakker vi om en uddannelsesplan til dig, sådan at du kan få merit indenfor specialet.

Måske interesseret?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Peter Hallas på phaa@regionsjaelland.dk - hvor du også har mulighed for at aftale et uformelt besøg i afdelingen, hvor du kan beslutte om du vil søge stillingen.

Ansøgning skal indeholde en beskrivelse af kompetencer fordelt på de 7 lægeroller.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.