Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Akutmodtagelsen

Vil du være med til at modtage, behandle og koordinere forløb for alle typer af akutte patienter på en stor Akutafdeling midt i København? 
 
Akutmodtagelsen søger en ny kollega pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. 
 
Du vil komme til at arbejde med modtagelse, behandling, koordinering og flow for akutte patienter, der enten er henvist til indlæggelse via egen læge, via akut telefonen, er henvist til vurdering/behandling eller indbringes med 112.  
Du vil møde alle typer patienter, alle specialer, og alle grader af sygdom fra de letteste tilstande til traumekald eller medicinsk akutkald.  
 
Dit arbejde  
 
Du vil få en enestående mulighed for at arbejde med alle typer af akutte patienter og at udvikle dine evner  

 • som kliniker og vejleder 
 • som koordinator og flowstyrer 
 • som samarbejder og leder 
 • som administrator 
Du kommer til at arbejde sammen med et inspirerende, dygtigt team af læger, sygeplejersker og sekretærer, der løbende har blik for at forbedre patientforløbende, og evner til at føre det ud i livet.  
 
Du vil blive udfordret og alle dine kompetencer vil komme i spil. 
 
Vi vil tilbyde muligheder for videreuddannelse indenfor akutmedicin bl.a. kurser i form af fx ALS/ATLS mm såfremt du ikke allerede har det. 
 
Vi forventer at du  
 • Har stor interesse og meget gerne solid klinisk erfaring indenfor det akutte område (fx fra et af de interne medicinske specialer, almen medicin, ortopædkirurgi eller anæstesiologi) 
 • Kan holde overblik i en travl hverdag og skabe overblik og flow i samarbejde med den koordinerede sygeplejerske 
 • Kan tage ansvar og beslutninger 
 • Kan være med til at planlægge og udvikle det gode patientforløb 
 • Er en god samarbejdspartner. Akutmodtagelsen er det naturlige bindeled mellem præ-hospital patientbehandling og de kliniske afdelinger på hospitalet. Vi lægger derfor stor vægt på, at du har gode samarbejdsevner, samt lyst til at arbejde tværfagligt. 
 • Er en god kommunikator 
Vi er optagede af at 
 • Skabe resultater i et tæt tværfagligt samarbejde hvor faglig kvalitet for patienten er i fokus  
 • minimere administrative arbejdsgange så fokus er på patienten og fagligheden 
 • At skabe sammenhæng og fællesskab på tværs af afdelinger og primærsektor til patientens bedste 
Vi ser derfor frem til at du, udover klinisk arbejde, kan bidrage til at udvikle vores fokusområder. Vi er spændte på at høre hvad netop du interesserer dig for og gerne vil være med til at udvikle. 
 
Ansøgere med dokumenteret erfaring fra akutarbejde - Akutmodtagelse/FAM, skadestue, eller lignende vil blive foretrukket, såfremt de øvrige kvalifikationer er til stede.  
 
Akutmodtagelsen består af tre separate områder:  
 • Akutmodtagelsens skadeafsnit, Bispebjerg matriklen, hvor vi behandler ca. 80.000 patienter/år (heraf 35.000 patienter med almene medicinske lidelser i vagtperioden udenfor egen læges åbningstid). 
 • Det Medicinske Modtageafsnit med 40 senge fordelt, hvor patienter med akutte medicinske tilstande kan være indlagt op til 48 timer.   
 • Akutmodtagelsens Akutklinik (Frederiksberg matriklen) Åbent 09.00 til 21.00. Ca. 35.000 patienter/år. Heraf overvejende patienter med småskader og almene medicinske lidelser. 
Du bliver kollega med et mindre, men dedikeret team af overlæger og afdelingslæge kolleger. Speciallægestaben udvides løbende og det er planen, at der skal være minimum 14 speciallæger.  
 
Arbejdstilrettelæggelse 
 
Stillingen er vagtbærende 
 
Ansættelsesvilkår 
 
Ansættelse sker i henhold til den indgåede overenskomst for overlæger mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til  
 
Birgitte Nybo, ledende overlæge via afdelingsledelsessekretariatet tlf. 51 53 79 39 eller på e-mail: birgitte.nybo.jensen@regionh.dk 
 
Du er velkommen til at få en rundvisning i afdelingen.  
 
Ansøgningsfrist 
 
Send din motiverede ansøgning og CV senest d. torsdag d. 1. marts 2018 kl. 12.00 
 
Samtaler forventes afholdt d. 16. marts 2018.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her