Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Anæstesiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Ved Anæstesiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus er en stilling som overenskomstansat overlæge med vagtforpligtelse ledig til besættelse 01.05.18 eller snarest derefter.

Der søges en bredt uddannet overlæge, der kan håndtere opgaver både på operationsgangen og på intensiv afdeling.

Holbæk Sygehus er et akutsygehus med traumemodtagelse, hvorfor en del af det anæstesiologiske arbejde i dagligdagen vil være præget af denne funktion.

På sygehuset findes følgende specialer: Anæstesiologi med intensiv terapi, kirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi og obstetrik, intern medicin (med grenspecialerne kardiologi, nefrologi, neurologi, lungemedicin, allergologi, geriatri og reumatologi), pædiatri med neonatologi, diagnostisk radiologi incl MR- og CT-scanning.

Intensivafdelingen har 9 sengepladser, alle med mulighed for invasiv hæmodynamisk monitorering. Afdelingen behandler omkring 800 patienter årligt. Gennem de sidste 8 år har afdelingen fokuseret meget på non-invasiv ventilation (NIV-behandling), hvilket afspejles både gennem patientbehandlingen og gennem de forskningsmæssige publikationer.

Sygehuset har to operationsgange, hvor der årligt administreres ca. 7000 anæstesier.

Afdelingen prioriterer uddannelse højt.

Afdelingen varetager postgraduat uddannelse af læger og anæstesi-og intensivsygeplejersker.

Afdelingen er uddannelsessted for introduktionslæger samt læger i hoveduddannelsesstilling, hvorfor en vis undervisningsaktivitet skal påregnes

Den der ansættes i stillingen kan vælge enten at have hovedparten af dagarbejdstiden i intensivafsnittet eller på den centrale operationsgang.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i anæstesiologi, der selvstændigt skal kunne varetage alle afdelingens opgaver. Ansøgeren skal besidde evne og vilje til samarbejde, og kunne udvise fleksibilitet og initiativ samt være parat til at indgå i det tværfaglige samarbejde i afdelingen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysning

Kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Jørn Bo Madsen, Anæstesiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus, 21 60 39 17, jbma@regionsjaelland.dk

Ansøgningsfrist 16.04.18

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her