Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Børn og Unge, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa

En stilling som overlæge med tjeneste i afdelingen for Børn og Unge på Sygehus Sønderjylland, Aabenraa er ledig til besættelse fra 1. marts 2018 eller efter aftale.
 
Vi søger en speciallæge i pædiatri med almen, bred uddannelse og gerne med interesseområde inden for et eller flere specialer - endokrinologi, socialpædiatri, neuropædiatri. Til stillingen tænkes tilknyttet funktion som lægefaglig ansvarlig for Afsnit for Børn og Unge eller evt. som uddannelsesansvarlig overlæge.
 
Sammen med områdets speciallæger skal du være med til at opretholde et højt fagligt niveau og være med til at udvikle området.
 
Afdelingens lægebemanding udgøres af 8 overlæger/afdelingslæger, 4 1.reservelæger og 8 reservelæger. Du vil indgå i et 10-skiftet  bagvagtslag med tilstedeværelsesvagt.
 
Afdelingen for Børn og Unge består af Afsnit for Børn og Unge (15 sengepladser, heraf 4 akutte) og Neonatal- og Barselsafsnit med 10 neonatale sengepladser). Vi har regionsfunktion i neonatologi og modtager børn fra uge 28.
 
Vi dækker det pædiatriske speciale bredt og har ca. 3.500 akutte og godt 9.000 ambulante kontakter årligt.
 
I ansøgningen bedes du forholde dig til de 7 lægeroller. Du bedes sammen med din ansøgning vedlægge udfyldt skema til brug ved lægefaglig bedømmelse af overlæger og klinikledere i Region Syddanmark. Du finder dokumentet her - http://www.videreuddannelsen-syd.dk/wm225726.
 
Du ansættes i henhold til overenskomsten mellem FAS og Danske Regioner.
 
Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at henvende dig til ledende overlæge Preben Berg Nielsen, tlf. 7997 2320, preben.b.nielsen@rsyd.dk
 
Ansøgning bilagt CV og dokumentation for autorisation og speciallægeanerkendelse stiles til Afdelingsledelsen, Børn og Unge, Sygehus Sønderjylland. Ansøgningsfrist er 11. februar 2018.
 
Brug linket nedenfor til at søge stillingen


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her