Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til det ortopædkirurgiske anæstesiområde ved Bedøvelse og Operation, Aarhus Universitetshospital

Ved Bedøvelse og Operation Nord, Aarhus Universitetshospital er en stilling ledig som overlæge til besættelse pr. 1. maj 2020, eller snarest herefter. Stillingen vil være tilknyttet det ortopædkirurgiske anæstesiområde.

Om Bedøvelse og Operation
I forbindelse med den nu overståede samling af hospitalsmatriklerne på det nye universitetshospital i Skejby er der sket en omstrukturering af anæstesiologien og det operative område, hvorunder operationspersonalet er fusioneret med anæstesipersonalet. I forbindelse med dette er der etableret tre bedøvelse- og operationsområder betegnet Bedøvelse og Operation Nord, Øst og Syd, samt en større Dagkirurgisk enhed.

Nord varetager anæstesi- og operationsassistance til specialerne Ortopædkirurgi, Neurokirurgi, Øjenkirurgi, Øre- Næse og Halskirurgi, Odontologi. Deltager i traumemodtagelse og behandling i hospitalets traumecenter, samt yder anæstesiologisk service til de medicinske specialer Endokrinologi og Geriatri. 

Øst varetager anæstesi- og operationsassistance til specialerne Thoraxkirurgi, Karkirurgi, Plastik og Brystkirurgi, Børnekirurgi samt Gynækologi og Obstetrik. Desuden service  til det Lungemedicinske og Kardiologiske speciale.

Syd varetager anæstesi- og operationsassistance til specialerne Mave- tarmkirurgi, Urologi, Gynækologi og Onkologi, samt de medicinske specialer Nefrologi, Medicinsk Gastroenterologi og Hepatologi, Hæmatologi og Infektions medicin.

Afdelingen er således opdelt i flere funktionsområder, herunder funktionsområdet ortopædkirurgisk operationsafsnit. Afsnittet varetager anæstesi- og operationsassistance til elektive og akutte ortopædkirurgisk indgreb, samt dækker akutkaldsområdet i Nord, herunder traumecenter og skadestue.

Om stillingen
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i anæstesiologi med interesse og erfaring inden for dette område.

Der vil være særligt fokus på dokumenteret interesse og erfaring i ortopædkirurgisk og traumatologisk anæstesi, herunder brug af ultralyd til regional anæstesi. Erfaring i undervisning og formidling vil være at foretrække.

Vi efterspørger følgende kompetencer

 • du har speciallæge i anæstesi
 • du er fagligt kompetent og har indgående kendskab til den ortopædkirurgiske og traumatologiske anæstesi, herunder erfaring i ultralyd. ATLS og lignende kurser forventes
 • du har erfaring inden for det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde
 • du besidder gode undervisningskompetencer. Afdelingen underviser og uddanner lægestuderende, hoveduddannelses læger, anæstesi  sygeplejekursister samt operationssygeplejersker
 • du er forskningsinteresseret inden for subspecialet. Ansøger med solid akademisk forskningserfaring, eventuelt akademisk grad vil blive foretrukket.
 • du er i besiddelse af ro, overblik, engagement og godt humør
 • du er udviklingsorienteret og bidrager med ideer og initiativer til fortsat udvikling af afsnittet og afdelingen
 • du har gode samarbejdsrelationer med plejepersonale, anæstesilæger og kirurger.

Der lægges desuden vægt på, at du
 • har erfaring eller uddannelse inden for ledelse
 • vil arbejde ud fra AUH/Bedøvelse og Operations strategiske landkort og værdigrundlag samt grundfortælling
 • har erfaring med organisering og koordinering af en travl operationsgang
 • er visionær og inspirerende
 • kan indgå i tværfagligt samarbejde – herunder med samarbejdende afdelinger
 • kan arbejde i et miljø, hvor dialog, samarbejde og uddelegering af ansvar til øvrige medarbejdere opleves som naturligt
 • er åben og loyal.
Vi kan tilbyde en spændende afdeling og et godt samarbejdsklima med vægt på høj faglig standard og fokus på fortsat udvikling af patientforløbene, både hvad angår anæstesi, smertebehandling og kirurgisk metode. Vi tilbyder et spændende job i en fagligt velfunderet afdeling med et godt tværfagligt samarbejde i alle personalegrupper, i ledelsesgruppen samt i MED-udvalg.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Overlæger som er ansat efter Aftale Vedrørende Lægelige Chefer fortsætter ansættelse efter denne aftale. Tjenestemandsansatte overlæger i Region Midtjylland kan vælge at bibeholde tjenestemandsansættelse i denne stilling.

Der er vagtforpligtigelse knyttet til stillingen, aktuelt i to-delt tilstedeværelsesvagt.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at der kan dokumenteres kompetencer inden for den medicinske ekspert, kommunikation, samarbejde, akademiker og professionel.
Sammen med ansøgningen skal der endvidere fremsendes et udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer. Skemaet kan hentes her og bedes udfyldt i word-format.
 
Yderligere oplysninger om stillingen samt stillingsbeskrivelse kan indhentes hos ledende overlæge Palle Juelsgaard på 2026 6461 eller ledende overlæge Karsten Hindsholm på 2271 1800.

Ansøgning og CV samt andre relevante bilag indeholdende oplysninger om uddannelse, ledelseserfaring, videnskabelig indsats m.v. stiles elektronisk til afdelingsledelsen Bedøvelse og Operation, AUH, via nedenstående link.

Ansøgningsfrist er den 17. februar 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9, 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.