Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Hjertemedicinsk Afdeling, Rigshospitalet - uddannelsesansvarlig

En stilling som overlæge i Region Hovedstaden ved Hjertemedicinsk Afdeling, Rigshospitalets Hjertecenter er ledig til besættelse.

Afdelingen har meget store lægelige uddannelsesforpligtelser, og ansøger bliver ansvarlig for den lægelige uddannelsesstruktur/planlægning i klinikken. På det kliniske område ønskes en person med bred kardiologisk erfaring, som er videnskabelig aktiv og har dokumenteret interesse inden for behandling af patienter med hjerterytmeproblemer. Ansøger forventes at beherske højt specialiserede pacemaker/ICD-problemstillinger inkl. CRT og at have interesse/kendskab til øvrige invasive elektrofysiologiske undersøgelser/behandlinger.

Stillingen indebærer deltagelse i Hjertecentrets øvrige funktioner og udviklingsopgaver inden for såvel invasiv som noninvasiv udredning/behandling af patienter med hjerterytmeproblemer. Der lægges vægt på, at ansøgeren er speciallæge i kardiologi, og, at der er dokumenterede kompetencer og selvstændig kunnen inden for de anførte områder.

Det prioriteres yderligere, at ansøgeren er forskningsaktiv, har gode samarbejdsevner og vil deltage i afdelingens generelle kliniske og organisatoriske udviklingsfunktioner. Overlægen forventes at indgå i Hjertemedicinsk Afdelings præ- og postgraduate undervisningsforpligtelser og forskning med henblik på specialets fortsatte udvikling.

Stillingen er vagtfri.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge, dr.med. Søren Boesgaard, Hjertemedicinsk Afdeling 2142, Hjertecentret, Rigshospitalet, 2100 København Ø. Tlf.: 35 45 23 47. Mere detaljeret stillingsbeskrivelse kan rekvireres samme sted.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst for overlæger indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Speciallæger.

Bedømmelsen af ansøgernes faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgernes oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de syv kompetenceområder, jf. 'vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden', der kan ses på https://www.regionh.dk/til-fagfolk/Sundhed/Sider/Faglig-bedoemmelse-af-ansoegere-til-overlaegestillinger.aspx.

Ansøgningen vedlægges curriculum vitae indeholdende publikationsliste med angivelse af de 5 vigtigste publikationer, samt speciallægeautorisation.

Ansøgningsfrist
Søg stillingen via link på denne side senest torsdag d. 14. januar 2021 kl. 12.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.