Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Idrætkirurgisk sektion, Herlev og Gentofte Hospital

Idrætsektionen Herlev og Gentofte Hospital søger en overlæge til besættelse pr. 1. september 2018 eller snarest derefter.
Sektionen varetager behandlingen af idrætkirurgiske og idrætmedicinske tilstande på hovedfunktionsniveau i henhold til Sundhedsstyrelsens specialevejledning for ortopædisk kirurgi.

Overlægen bliver tilknyttet idrætsektionen med primær funktion på Gentofte matriklen, hvor den elektive idrætkirurgi foretages.

Stillingen er vagtfri.

Overlægen vil indgå i teamsamarbejde med de øvrige speciallæger i idræt- og fodsektionen samt med fysioterapeuter. Det forventes, at der er interesse i både den idrætkirurgiske og idrætmedicinske patientdel, og at der udvises interesse i at medvirke til optimering af patientforløb og tilpasning af sektionen i henhold til behov i samarbejde med områdeledelsen og afdelingsledelsen.

Vi søger en speciallæge i Ortopædisk kirurgi med større erfaring i og med interesse for udvikling af idrætskirurgien.
Det forventes, at der udvises interesse for og aktiv deltagelse i beskrivelse af patientforløb og nye behandlingsprincipper, og at overlægen vedligeholder sin viden indenfor det fagspecifikke område. Her ud over fremme det tværfaglige samarbejde på afdelingen, samarbejde med primærsektoren og tage del i uddannelsen af yngre læger og medicinstuderende.
Det forventes, at overlægen udviser lederadfærd, medvirker til højt informationsniveau i afdelingen og aktivt bidrager til, at afdelingens økonomi overholdes, og at målene for produktion nås.

Se stillingsbeskrivelse her: https://cdn-recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=091b435e-4d84-42d3-b434-413d12009e0b&cid=342

Herlev og Gentofte Hospital er fordelt på matriklerne således, at behandling indenfor den akutte kirurgi hovedsageligt foretages på Herlev matriklen og den planlagte kirurgi på Gentofte matriklen i Dagkirurgisk regi eller under indlæggelse.

Ansøgeren skal være speciallæge i ortopædisk kirurgi.

Ansøgningen vedlægges kopi af speciallægeautorisation og curriculum vitae.

OM AFDELINGEN
I Ortopædkirurgisk Afdeling, Herlev og Gentofte Hospital, får du 350 kolleger fordelt på to matrikler. Afdelingen har årligt 70.000 ambulatoriebesøg og 68 OP-lejer ugentligt og 106 senge.

Afdelingen har hovedfunktion inden for traumatologi, infektionskirurgi og idrætskirurgi, regionsfunktion inden for fod- og ankelkirurgi samt alloplastikkirurgi, samt højt specialiseret funktion inden for skulder-, og albue- og håndkirurgi.

I Ortopædkirurgisk Afdeling arbejder vi efter Hospitalets ambition ”Godt behandlet”.

Vi varetager den akutte behandling på Herlev Hospital, den elektive behandling foregår på begge matrikler, med den største elektive aktivitet på Gentofte Hospital.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Steen Mejdahl på telefon 38 68 23 30 eller 38 67 34 00.

Ansøgningsfrist: Den 1. juli 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning inkl. bilag via link


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her