Overlæge til nefrologisk afsnit, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus


Du vil i denne stilling få mulighed for at sætte dine faglige kvalifikationer og kompetencer i videreudvikling inden for fagområdet i spil i en afdeling med velkvalificerede og engagerede medarbejdere.

Vi tilbyder

 • Godt arbejdsmiljø med en god stemning
 • Motiverede og velkvalificerede medarbejdere, der indgår i et tæt samarbejde med den lægelige stab
 • Tilbud om at have dagligt ansvar indenfor et af afdelingens funktionsområder
 • Tilbud om tilknytning til sygehusets forskningsmiljø
 • Afdelingen deltager i undervisning af medicinstuderende og yngre læger, herunder hoveduddannelse i nefrologi

 • Vi forventer at du
 • Har vilje og evne til at samarbejde på tværs og til at finde løsninger i et tværfagligt regi
 • Er kreativ og udviklingsorienteret
 • Har gode evner til samarbejde og formidling
 • Er dynamisk, engageret og visionær
 • Gennem dine faglige og personlige kvalifikationer skal du motivere medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere
 • Ved hjælp af klar kommunikation kan du fastholde et godt samarbejde på tværs af faggrupper og på tværs af sektorgrænser

 • Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus

  Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus varetager intern medicinske grenspecialer i geriatri, lungemedicin/allergologi, medicinsk gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi, kardiologi og reumatologi, og afdelingen råder over 165 sengepladser samt en række specialespecifikke ambulatorier samt dialyseafsnit.

  Den 1. februar 2016 åbnede vi Medicinsk Fællesambulatorium, som sikrer at patienten på en og samme dag får mulighed for at møde læger fra forskellige subspecialer. Vi lægger vægt på sammenhængende patientforløb og anerkender et nødvendigt tværfagligt fokus med høj grad af samarbejde og tid til kollegial rådslagning som naturlige forudsætninger herfor.

  Nefrologisk afsnit og ambulatorium

  Sengeafsnit

  Vi har to sengeafsnit med i alt 30 nefrologiske sengepladser. Disse belægges med patienter med nefrologiske problemstillinger, og derudover med patienter med generelle intern medicinske problemstillinger. Opgaverne omfatter stuegang med behandling, planlægning og udredning af de enkelte patientforløb i et inspirerende og givtigt tværfagligt miljø.

  Afdelingen drives i fællesskab med endokrinologisk afsnit, der varetager 4 sengepladser ud over de 30 nefrologiske sengepladser.

  Ambulatorium

  Det nefrologiske ambulatorium er et velfungerende ambulatorium med aktuelt over 1000 patienter tilknyttet. Der varetages over 5000 besøg årligt. Opgaverne her omfatter udredning, behandling og kontrol af henviste patienter, ofte i et tværgående samarbejde med andre medicinske specialer. Til ambulatoriet er der tilknyttet en sektion for P-dialyse med aktuelt omkring 50 patienter og en sektion for transplantationskontrol.

  Hæmodialyseafsnit

  Afdelingen omfatter et lokalt dialyseafsnit i Holbæk med 31 pladser, heraf 10 pladser til selvbetjent dialyse, og et dialyseafsnit på Slagelse Sygehus med 19 pladser, heraf fire pladser til selvbetjent dialyse.

  Lægestab

  Speciallægestaben består af en specialeansvarlig overlæge og syv speciallæger samt 2-3 læger i nefrologisk hoveduddannelsesforløb, og et antal reservelæger i andre hoveduddannelsesforløb og introduktionsstillinger til det intern medicinske hovedområde.

  Løn- og ansættelsesvilkår

  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende aftale for overenskomstansatte overlæger.

  Ansættelsen indebærer deltagelse i den fælles medicinske vagt med mindre andet aftales.

  Yderligere oplysninger

  Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til specialeansvarlig overlæge Niels Løkkegaard, 59 48 45 46 eller ledende overlæge Henrik Ancher Sørensen, 59 48 45 01.

  Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.

  Ansøgere bedes i ansøgningen – med bedst mulig dokumentation – forholde sig konkret til de 7 kompetencer.

  Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

  Om Holbæk Sygehus
  Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

  Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Sessionslæge til Rekrutteringscenter Slagelse

  Civile stillinger

  Har du lyst til at blive en vigtig del af et professionelt lægefagligt team, der på landsplan årligt helbredsundersøger ca. 40.000 unge ved Forsvarets Dag, så har du her muligheden.Om os Vi er en værnsfælles enhed på Antvorskov Kaserne i Slagelse, d...
  Indrykket:19. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Afdelings- og overlæge til gastroenterologisk speciale, Slagelse Sygehus

  Region Sjælland

  En stilling som over- eller afdelingslæge ved gastroenterologisk afsnit, Medicinsk Afdeling 1, Slagelse Sygehus, er ledig til besættelse snarest muligt efter aftale. Vi søger en speciallæge i Intern medicin, gastroenterologi, eller en afdelingslæge ...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:26. februar 2018

  Introduktionsstilling i anæstesi til Slagelse Sygehus

  Region Sjælland

  En etårig introduktionsstilling er ledig til besættelse. Stillingen ønskes besat 01.04.18 Slagelse Sygehus ligger i bekvem transportafstand fra København og Odense. Afdelingen yder ca. 9.000 anæstesier årligt indenfor ortopædkirurgi, kirurgi, karkir...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:3. marts 2018

  Afdelingslæge til audiologisk afsnit, Øre-, næse-, hals- og kæbekirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge

  Region Sjælland

  Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget Universitetshospital. Vil du med på holdet? Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Henover det næste årti vil vi...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:1. marts 2018

  Klinisk overlæge til Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatrisk klinik i Næstved

  Region Sjælland

  Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik i Næstved er en stilling ledig for klinisk overlæge. Funktionen er fortrinsvis knyttet til et børnepsykiatrisk udrednings-team. Stillingen er på 37 ti...