Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Neonatalklinikken, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet

En stilling som overlæge i RegionH med tjeneste ved Rigshospitalet, Juliane Marie Centret, Neonatalklinikken, er til besættelse pr. 1. oktober 2018 eller snarest muligt derefter.

Klinikkens ansvars- og arbejdsopgaver
Neonatalklinikken, Rigshospitalet tilbyder al behandling af for tidligt fødte og syge nyfødte børn samt intensiv behandling af børn op til 1-2 års alder i samarbejde med en lang række af Rigshospitalets andre klinikker. Klinikken har fra 1. april 2018 landsfunktion for behandling med hjerte-lungemaskine (ECMO) til børn op til 2 år. Klinikkens speciallæger indgår i transportholdet, der varetager 130 høj-risiko-transporter om året.

Klinikken er opdelt i 2 tværfaglige teams: ”Matur-team’et” varetager almen og intensiv behandling af mature børn med hjertemisdannelser, sygdom i lungerne, børnekirurgiske lidelser, neurologiske lidelser samt intensiv behandling af små børn ud over neonatalperioden (PICU). ”Præmatur-team’et” varetager almen og intensiv behandling af børn med GA
Overlægen vil blive indplaceret i klinikkens stab af speciallæger afhængig af den pågældendes særlige kompetencer og interesseområder. Overlægen vil i hverdagen skulle indgå i behandlingen af alle patientkategorier i klinikken. Stillingen er med vagtforpligtelse, ligestillet med de øvrige speciallæger i klinikken.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i pædiatri med uddannelse som fagområdeekspert i neonatologi, og dokumenteret spidskompetence inden for et for klinikkens patientgrupper relevant område. Der lægges vægt på at ansøger er forskningsaktiv, har gode samarbejdsevner og erfaring fra kliniske forandringsprojekter, samt at ansøger har undervisningserfaring og erfaring med præ- og postgraduat uddannelse.

Bedømmelsen af ansøgernes faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgers oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder, jf. "Vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden" fra 2007, der kan ses på http://www.regionh.dk

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til fælles akademisk overenskomst med tilhørende organisationsaftale for overlæger indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Speciallæger.

Vagt
Stillingen er indtil videre forbundet med vagtforpligtelse.

Udetjeneste
Stillingen er indtil videre ikke forbundet med udetjeneste.

Undervisning
Stillingen indeholder funktioner med præ- og postgraduat uddannelse.

Yderligere oplysninger
Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef Steen Hertel, Neonatalklinikken, Juliane Marie Center, Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø, tlf. 3545 8703. Stillingsbeskrivelse kan rekvireres hos ledende sekretær Charlotte Blomberg, 3545 8844.

Ansøgningen vedlægges kopi af speciallægeautorisation og curriculum vitae indeholdende publikationsliste med angivelse af de 10 vigtigste publikationer. Publikationer rekvireres såfremt dette måtte ønskes.

Ansøgningsfrist mandag 23/4-18 kl. 12:00.

Søg stillingen via linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her