overlæge til Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik - HovedOrtoCentret.

En stilling som overlæge indenfor otorhinolaryngologi i 37 timers stilling på Rigshospitalet (med primær funktion på øre-næse-halsklinikkens afsnit på Gentofte Hospital og på Foniatrisk Klinik på Bispebjerg Hospital) er ledig til besættelse den 1. april 2018 eller efter aftale.  
 
Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik varetager al diagnostik og behandling indenfor det otorhinolaryngologiske & audiologiske område på både basispatienter samt indenfor det højt specialiserede område. Klinikken er landets største og er fordelt på tre matrikler (Rigshospitalet, Gentofte Hospital og Bispebjerg Hospital) med i alt 72 klinisk fuldtidsarbejdende læger. Klinikken har som universitetsafdeling desuden undervisningsforpligtelse overfor præ- og postgraduate. Stillingen som overlæge er indenfor det hoved-halskirurgiske område med foniatri og laryngologi som subområde, men en generel bred viden indenfor den øvrige otorhinolaryngologi forventes.
 
Overlægen er ansat i hele klinikken, men må forvente at de primære funktioner foregår på Gentofte Hospital samt hos neurologisk samarbejdspartner på Bispebjerg Hospital, hvor overlægen varetager højt specialiseret diagnostik og behandling indenfor det neurologiske-laryngologiske fællesområde.  
 
Der forventes erfaring med Botulinum toxin behandling og erfaring med børn og neurologiske patienter med stemme og/eller synkeproblemer. Desuden vil en del af funktionen på BBH inkludere at se både børn og voksne, som er professionelle stemmebrugere. 
 
Overlægen får desuden mindre administrative opgaver med visitation, opgaveplanlægning mv.  Da klinikken varetager højt specialiseret ØNH-behandlinger på universitetsniveau, skal ansøgeren have betydelig foniatrisk-laryngologisk (inkl. neuro-laryngologisk) viden samt kunne dokumentere kirurgisk erfaring indenfor fortrinsvis det laryngologiske område og forskningsinteresse. Overlægen forventes desuden at deltage i klinikkens undervisning af bl.a. yngre læger.  
 
Ansøgeren skal fremsende dokumentation for speciallægeanerkendelse i otorhinolaryngologi. Ansøgeren skal dokumentere en vis operativ erfaring indenfor det hovedhalskirurgiske område. Ansøgeren skal fremsende dokumentation for videnskabelig aktivitet. Ansøgeren skal have gode samarbejdsevner, herunder tværfaglige samarbejdsevner, samt kunne arbejde professionelt og målrettet. 
 
Organisatorisk refererer overlægen til klinikchefen, Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik. 
 
Vi tilbyder et indholdsrigt arbejde på en aktiv og travl klinik med gode muligheder for deltagelse i forskning og udvikling. Der er tilknyttet flere professorer til både Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik og den Neurologiske Klinik på Bispebjerg Hospital. Forskning i regi af og i samarbejde med Neurologisk Klinik forventes. 
 
Arbejdstilrettelæggelse: Stillingen indeholder en valgfri beredskabsvagt (ca. hver 14. dag) på lige fod med klinikkens øvrige overlæger. 
 
Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for kompetenceområderne: kommunikation, samarbejde, ledelse/administration, sundhedsfremme, akademikerrollen og professionalisme ( de 7 lægeroller).
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til fælles akademisk overenskomst med tilhørende organisationsaftale for overlæge indgået mellem Hovedstadens Sygehusfællesskab og Foreningen af Speciallæger.
 
Motiveret ansøgning med CV (med dokumentation for operativ og administrativ erfaring, peer-reviewed artikler, autorisationsbeviser inkl. evt. ph.d./dr.med. mv.).  
 
For yderligere oplysninger kontakt klinikchef Mads Klokker på tlf. 3545 8785 eller mail klokker@rh.dk, eller til klinikchef Lise Korbo på mail Lise.Korbo@regionh.dk  
 
Ansøgningsfrist: 25. februar 2018 .
 
Rigshospitalet er røgfrit.
 
Klik for stillingsbeskrivelse


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Speciallæge i psykiatri til Psykiatrisk ambulatorium Nørrebro, Psykiatrisk Center København

Psykiatrisk Center København

FACT Huset for Psykisk Sundhed Nørrebro Ambulant psykiatri Recovery Er du vores nye kollega? 1-2 stillinger som overlæge eller afdelingslæge, alt efter ønsker og kvalifikationer, er ledig pr. 1. juni 2018 eller snarest herefter. Psykiatrisk ambulato...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Interesseret i opsøgende, intensivt ambulant arbejde?

Psykiatrisk Center Amager

Så har Psykiatrisk Center Amager en overlægestilling i OP-team fra 1 5-2018 eller efter aftale. OP-team er hjemmehørende på Psykiatrisk Ambulatorium, Gammel Kongevej på Vesterbro, og dækker området SV og Vesterbro. I OP-team består vi ud over en tea...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Overlæge til Obstetrisk Klinik

Obstetrisk klinik

København
Juliane Marie Centret En stilling som overlæge i Obstetrisk Klinik er ledige til besættelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Overlægen vil have et klinisk arbejdsområde, der forventes at ligge indenfor kontrol og behand...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Overlæge til Klinisk Biokemisk Afdeling ifm. professorat - clinical professor of clinical biochemistry with special focus on cardiovascular disease and dementia

Klinisk Biokemisk Afdeling

København
A position as consultant at the Department of Clinical Biochemistry, Diagnostic Center, Rigshospitalet, is open for appointment. The position is combined with a 5-year position as clinical professor of Clinical Biochemistry with special focus on Car...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Forskningsansvarlig overlæge til Akutmodtagelsen

Akut Modtageafdeling AKM

København
Akutmodtagelsen Akutklinikken på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er en forholdsmæssig ny enhed og har derfor endnu ikke fået etableret en væsentlig selvstændig forskningsaktivitet, men lysten mangler ikke. Vil du være med til at Initiere forskn...