Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Patologisk Anatomi, Klinisk Diagnostisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

To stillinger som overlæge/afdelingslæge med tjeneste ved Patologisk Anatomi, Sydvestjysk Sygehus, ønskes besat pr. 1. maj 2020 eller efter aftale.  
 
Sydvestjysk Sygehus har ca. 400 senge og har en lang række specialafdelinger. Der er på sygehuset 22 kliniske specialer og seks diagnostiske specialer. Sygehuset har afdelinger i Esbjerg og Grindsted. 
 
Specialet er organisatorisk placeret i Klinisk Diagnostisk Afdeling (KDA) og er beliggende i Esbjerg. KDA er en samling af specialerne Klinisk Biokemi og Klinisk Immunologi, Patologisk Anatomi og Klinisk Mikrobiologi samt Infektionshygiejnisk enhed. KDA betjener Region Syddanmarks sygehuse og primær sektor i vores optageområde. Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg har status af akutsygehus i regionen. 
 
Befolkningsgrundlaget er på ca. 225.000. Årsproduktionen på ca. 23.000 histologiske og 24.000 cytologiske prøver samt 10 obduktioner. 
 
Specialet Patologisk Anatomi deltager i tværfaglig diagnostik af patienter tilknyttet SVS Esbjerg og Grindsted samt patienter fra praksis. Vi undersøger operationspræparater, biopsier og finnålsaspirater blandt andet indenfor gynækologi, mamma, hud, mavetarmkanal inklusiv tarmkræft, urologi, rheumatologi, øre-næse-hals og kæbe. Se mere om afdelingen her.

 
Specialet, der har læger i hoveduddannelsesforløb på 1. og 4. år, er normeret med seks overlæger, to reservelæger, en ledende bioanalytiker, 13 bioanalytikere, tre lægesekretærer, to husassistenter og to kapelbetjente.  
 
Specialet holdes løbende opdateret inden for den nyeste teknologi. Der er et velfungerende immunhistokemisk laboratorium samt et velfungerende molekylærbiologisk laboratorium.  
 
Overlægerne deltager alle i basisfunktionerne, men har derudover individuelle interesse- og ansvarsområder.  
 
Der ønskes ansøgere med erfaring inden for patologisk anatomi og cytologi. Ansøgere bedes angive deres specielle interesseområde, så der i videst mulige omfang kan tages hensyn til dette. 
 
Øvrige oplysninger:  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til specialeansvarlig overlæge Niels Korsgaard på 7918 2453 eller e-mail: 
Niels.Korsgaard@rsyd.dk 
 
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger indgåede overenskomst. Stillingen er vagtfri. Ansøgere, der allerede er ansat som tjenestemænd, kan vælge at bibeholde deres tjenestemandsstatus. 
 
Ansøgningsfrist er d. 16. februar 2020
Ansøgningen udfærdiges i henhold til kvalifikationskrav i relation til de 7 lægeroller/kompetenceområder for speciallæger. Vedhæftede skema udfyldes med data fra dit CV og medsendes ansøgningen. 
 

  • Medicinsk ekspert 
  • Kommunikator 
  • Samarbejder 
  • Leder/administrator 
  • Sundhedsfremmer 
  • Akademiker 
  • Professionel 

 
Skema til overlæge bedømmelse udfyldes og medsendes. Word udgave kan tilsendes ved at kontakte HR-partner liselotte.sylvester@rsyd.dk 

Sydvestjysk Sygehus er med sine mere end 2700 ansatte én af Esbjergs største arbejdspladser. Sygehuset er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed for det sydvestjyske område i Region Syddanmark. Sygehuset har aktiviteter i henholdsvis Esbjerg og Grindsted samt en veneklinik i Brørup. Sydvestjysk Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostiskfunktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Sydvestjysk Sygehus er et akutsygehus med en nybygget og velfungerende FAM, som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb. Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset, den nye sengebygning står klar og de sidste flytter ind forår 2020, der arbejdes med patient- og pårørende involvering og kvalitets og forbedringsarbejdet vægtes højt, Der er gode samarbejdsrelationer i det tværsektorielle samarbejde og der er mulighed for at deltage i udviklings- og forskningsinitiativer. 
 
På Sydvestjysk Sygehus tænker vi i det hele menneske. Så som vores nye overlæge/afdelingslæge vil du opleve, at vi både har fokus på dig og din faglige karriere, men også på, hvad der gør det interessant for resten af din familie, at bo i Danmarks 5. største by, Esbjerg. Se f.eks. mere om karrieremuligheder og tilflytterservice på business Esbjerg
. Se film om Esbjerg her.
 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.