Overlæge til Radiologisk sektion, Hvidovre Hospital

En overlægestilling er ledig til besættelse pr. 1.september 2018 ved Radiologisk Sektion, Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed, Hvidovre Hospital. Stillingen er med vagt eller udvidet dagstjeneste, hvor der foruden det almindelige vagttillæg gives et lokal aftalt tillæg pr. afholdt vagt. Overlægestillingen kan evt. være vagtfri, hvis ansøgeren er ekstern og overlæge med stor radiologisk erfaring.

Stillingen er med funktion i det Thoraco-abdominale team og ønskes besat med en overlæge i diagnostisk radiologi, hvor vi ønsker ansøgere med interesse for og erfaring inden for thoraco-abdominal radiologi incl. konf. og specielt thoraco-abdominal CT og evt. abdominal MR eller UL. Såfremt det ønskes er der mulighed for rotation mellem det thoraco-abdominale team og UL.

Ansøgere med andre faglige profiler end ovenfor beskrevet opfordres ligeledes til at søge stillingen, som i givet fald vil være på vagtbærende vilkår.

Radiologisk Sektion er en del af Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed (FBE), som består af 3 sektioner:

• MR Forskning


• Radiologi på Amager og Hvidovre Hospital
• Klinisk fysiologi og nuklearmedicin Forskning i FBE er afgjort en mulighed, såfremt dette ønskes. Du vil blive ansat i Radiologisk Sektion, Hvidovre matriklen med tilknytning til det thoraco-abdominale team, som du har interesse for og erfaring med.

Røntgensektionens teams består aktuelt af:

• Thoracoabdominalt team inkl. CT og abdominal MR


• PET-CT team
• Ortopædradiologisk team inkl. CT og muskuloskeletal MR
• Ultralyd-team
• MR-team Radiologisk Sektion har alle modaliteter og en næsten totalt fornyet apparaturpark, som omfatter:

• 7 MR-skannere, herunder 7-tesla-MR


• 4 CT-skannere, herunder en 640-slide-CT-skanner
• 1 PET-CT
• 3 SPECT-CT
• 10 UL
• 12 Konventionel RTG Vi er en stor og robust enhed, som er i stabil vækst. Vi producerer ca. 200.000 undersøgelser og forventer en fortsat stigning i årene fremover. Foruden en stor klinisk undersøgelsesproduktion er vi meget optaget af forskning og undervisning – aktuelt ca. 100 publikationer årligt. Samlet set er vi ca. 350 ansatte, hvoraf radiologisk sektion udgør den største gruppe.

Der er ansøgningsfrist den 30.april 2018 kl. 15.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 19/20. For de rigtige ansøgere er vi indstillet på at imødekomme gode løn- og ansættelsesvilkår.

Nærmere oplysning om stillingen kan fås hos Enhedschef Claus Leth Petersen, mail claus.leth.petersen@regionh.dk eller hos specialeansvarlig overlæge Frank Krieger Jensen, mail frank.krieger.jensen@regionh.dk.

Stillingen kan kun søges via det elektroniske link.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Overlæge i afsnitsledelse med funktion ved Ambulatorium for spæd- og småbørn, B290, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC)

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

En stilling som overlæge i afsnitsledelse er ledig ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center med funktion ved Ambulatorium for spæd- og småbørn, B290. Ambulatoriet har til huse på centrets matrikel i Glostrup. Stillingen ønskes besat pr. 1. juli 2018 ...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Afsnitsledende overlæge til Psykiatrisk Center Ballerups nye Akuthus

Psykiatrisk Center Ballerup

PC Ballerup åbner i 2018 dørene til vores nye Akuthus, som kommer til at huse 10 åbne og 11 lukkede senge, ECT funktion, udkørende Akutteam og døgnåben Akutmodtagelse. Det bliver et hus med en stærk dagsorden i forhold til udvikling, kvalitet i opga...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Overlæge/afdelingslæge søges til OPUS-team på PC Ballerup

Psyk. amb. OPUS

Vi søger en overlæge eller afdelingslæge, som har lyst til at arbejde med unge patienter, hvor nøglebegreberne er rationel farmakoterapi, recovery, social færdighedstræning og afstigmatisering. Om OPUS OPUS er et intensivt ambulant behandlingstilbud...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Afdelingslæge/overlæge i intern medicin: endokrinologi, medicinsk afdeling, endokrinologisk afsnit Amager, AHH.

Medicinsk Afdeling

Har du lyst til at blive en del af et fagligt inspirerende team? Kunne du tænke dig at være med i en spændende udviklings proces i dit lægefaglige virke? Vi kan tilbyde dig et interessant job, hvor du har mulighed for både at dykke ned i det endokri...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

A consultancy position in Paediatric Pulmonology associated with a five-year fixed termed Clinical professorship in Paediatrics

BørneUngeKlinikken

The Juliane Marie Center Department of Paediatrics and Adolescent Medicine Rigshospitalet, announces a consultancy position in Paediatric Pulmonology from as soon as possible The position is associated with a five-year fixed termed Clinical professo...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018