Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge ved Medicinsk Hepato-Gastroenterologisk Afdeling V, Aarhus Universitetshospital med særlig funktion indenfor hepatologi

Stillingen er knyttet til et samtidigt opslået  klinisk professorat i Intern Medicin og Hepatologi
 
Ved Medicinsk Hepato-Gastroenterologisk Afdeling V, Aarhus Universitetshospital er en stilling som overlæge med særlig funktion indenfor hepatologi ledig til besættelse. Stillingen er knyttet til et samtidigt opslået  klinisk professorat i  Intern medicin og Hepatologi.
 
Afdelingen er en intern medicinsk afdeling med højtspecialiserede funktioner og regionsfunktioner indenfor hepatologi og gastroenterologi. Fra 4. juni 2018 vil afdelingen være en del af Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejby og have et sengeafsnit med 26 senge med 2.400 årlige indlæggelser, heraf 90% specialepatienter. Der er et stort daghospital/ambulant virksomhed med 17.000 årlige besøg.
 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i Intern Medicin: Gastroenterologi og Hepatologi eller det tidligere speciale i Hepatologi. Overlægen skal kunne deltage i afdelingens samlede aktiviteter, herunder sengeafsnit, daghospital, ambulatorium og skopistue, men med særlig ansvar for hepatologiske problemstillinger og på højtspecialiseret niveau.

Nærmere beskrivelse af stillingens indhold kan ses i den vedhæftede funktionsbeskrivelse.
 
Overlægeansættelsen er efter overenskomsten for overlæger, der beklæder et klinisk professorat. Der forudsættes ligelig vægt mellem den universitære og den kliniske ansættelse (”50/50”). Stillingen er vagtfri.

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende atuorisation. Sammen med ansøgningen skal der fremsendes et CV samt et udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer. Ansøgeren bedes i bedømmelsesskemaet forholde sig specifikt til og beskrive egne kvalifikationer og kompetencer såvel indenfor ansvarsområdet som generelt indenfor speciallægens 7 roller. Skemaet kan hentes her.
Det er et krav, at du har minimum fem års ansættelse som speciallæge, jf. retningslinjer fra Region Midtjylland, for at kunne komme i betragtning til ansættelse som overlæge. 
 
Nærmere oplysninger herunder stillings- og funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse hos ledende overlæge Peter Ott på 7846 3826 eller på 4019 3826. Alternativt på mail peterott@rm.dk   
 
Ansættelse i overlægestillingen forudsætter, at ansøgeren af Faculty of Health, Aarhus Universitet, indstilles til ansættelse i det professorat overlægestillingen er knyttet til.  Ansøgere til professoratet, der allerede er ansat i en overlægestilling på afdelingen, behøver ikke at søge overlægestillingen. Andre ansøgere skal søge både professoratet og overlægestillingen samtidig. Link til professoratet: http://www.au.dk/en/about/vacant-positions/scientific-positions/
 
Ansøgning stiles til ledende overlæge Peter Ott.  Eventuelle referencepersoner bedes anført i ansøgningen.
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her