Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge ved Neurologi, Aarhus Universitetshospital

Overlæge til Autonomt laboratorium, Neuromuskulært team

En stilling som overlæge ved Region Midtjylland med tjeneste ved Neurologi, Aarhus Universitetshospital (AUH) er ledig til besættelse pr. 1. februar 2021 eller efter nærmere aftale. Stillingen ønskes besat med en speciallæge i neurologi.

Den læge som ansættes vil indgå i afdelingens bagvagtslag eller efter aftale i trombektomi bagvagtslaget. Det drejer sig om tilstedeværelsesvagt med efterfølgende rådighedsvagt fra bolig alle ugens dage.
 
Overlægen vil være en del af det neuromuskulære team og være ansvarlig for drift af det autonome laboratorium. Overlægen vil desuden have andre arbejdsfunktioner inden for neurologi herunder stuegang og lignende.

Det neuromuskulære team ved Neurologi varetager udredning, behandling og opfølgning af patienter med alle former for neuromuskulære sygdomme herunder patienter med sygdomme i det autonome nervesystem. I Neurologi varetages alle højtspecialiserede behandlingsområder jf. den neurologiske specialeplan herunder patienter med neuropatier (immunmedierede og småfiber), muskulære sygdomme, neuromuskulære transmissiondefekter samt patienter med svære eller behandlingsfraktære tilfælde af autonome neurologiske forstyrrelser.

Autonomt Laboratorium er etableret på Neurologi i 2014. Laboratoriet udreder og behandler patienter mistænkt for neurologiske sygdomme i det autonome nervesystem efter internationale anerkendte standarder på højt specialiseret niveau.
 
Da Neurologi varetager diagnostik og behandling af neurologiske sygdomsforløb i det autonome nervesystem på højt specialiseret niveau ønskes stillingen besat med en neurologisk speciallæge  med viden på højt specialiseret niveau samt fuldt udviklede kliniske og laboratoriemæssige kompetencer indenfor feltet. Det forventes at overlægen har evnerne til fagligt at drive og  videreudvikle det autonome Laboratorium på nationalt og internationalt niveau. Der forventes endvidere, at overlægen evner at etablere samarbejde omkring patientforløb og foretage oplæring af personale og andre læger inden for funktionen.

Det forventes herudover, at ansøger har interesse for og lyst til at bidrage til fortsat faglig og organisatorisk udvikling af Region Midt's tilbud til neurologiske patienter generelt på tværs af fag- og sektorgrænser. Der vil blive lagt vægt på ansøgers evne til at indgå i samarbejde både tværfagligt og i teamsammenhæng samt ansøgers ledelsesmæssig og organisatorisk forståelse.

Ansøgeren skal have erfaring med behandling af stroke-patienter og opdateret erfaring med varetagelse af trombolyse-behandling samt visitering til mere avanceret behandling af stroke. Der henvises i øvrigt til nærmere beskrivelse i funktionsbeskrivelsen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Trine Tandrup på 7845 4240.

Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer skal udfyldes i forbindelse med ansøgningen.

Ansøgningen samt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer (de 7 lægeroller) sendes elektronisk via nedenstående link.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.