Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge ved Patologi, Aarhus Universitetshospital

Vi tilbyder dig et spændende job, hvor du som en af afdelingens overlæger vil få mulighed for at bidrage til udviklingen indenfor alle aspekter af afdelingens hovedopgaver - diagnostik, interdisciplinære samarbejder, uddannelse, udvikling af specialet og forskning.

Vi opslår en til to stillinger som overlæge til besættelse pr. 1. februar 2021 eller efter aftale.

Vi søger en eller flere kollegaer, og har aktuelt behov for en subspecialeansvarlig overlæge til vores knogle- og bløddelspatologi. På flere områder forventer vi et snarligt generationsskifte, og søger på dette opslag også dygtige medarbejdere til hjertepatologi, hæmatopatologi, endokrinpatologi, gastropatologi og hudpatologi. Vi opfordrer alle kvalificerede og interesserede patologer at søge.

Vi forventer, at de fleste speciallæger varetager arbejde indenfor 2, evt. 3 specialområder, og dermed kan dække ind for hinanden. Det prioriteres højt for at kunne sikre faglig sparring samt en robust og fleksibel afvikling af alle afdelingens opgaver.

Vi er en stor afdeling som i øjeblikket arbejder med målrettet digitalisering, strukturering af vores kliniske forskningsenhed, videre implementering af molekylære analyser, akkreditering og større grad af automatisering af laboratorierne. Vi er interesseret i medarbejdere som støtter os i disse opgaver, og som er villige til at indgå i udviklingen.

Generelt
Patologi, AUH sætter altid patienten først, og vi har derfor fokus på høj faglighed og kvalitet. Vi prioriterer stærkt samarbejde med kliniske afdelinger og Aarhus Universitet. Vi ønsker at udnytte den teknologiske udvikling bedst muligt.

Vi er en travl og spændende afdeling med ambitioner og plads til nytænkning. Med ca. 140 ansatte, herunder 23 speciallæger, hvor 3 er professorer, og ca. 14 yngre læger, er afdelingen en af landets største patologiafdelinger. Vi er opmærksomme på arbejdsprocesser, koordinering og samarbejde for til stadighed at kunne levere svar af højeste kvalitet til tiden.

Afdelingen er en af to universitetsafdelinger i Danmark som varetager flest højtspecialiserede funktioner.

Vi underviser på medicin-, tandlæge- og molekylærmedicinstudierne, og har videreuddannelsesforpligtigelse for specialets læger og retsmedicinere. Vi deltager endvidere i uddannelsen af læger i tilgrænsende specialer. Afdelingen uddanner også bioanalytikere og lægesekretærer. Det vil være muligt at undervise f.eks. på vores sommerskole, som vi forventer at søsætte i 2021.

Vi har et stort forskningslaboratorium, der råder over det nyeste udstyr indenfor digital- og molekylærpatologi. Her foregår udvikling med fokus på at translation til klinikken samt en stor del af afdelingens vidtforgrenede forskning i samarbejde med kliniske afdelinger og universitetet, som vi inviterer dig til at deltage i.

Vores ønsker til dig
Du skal være speciallæge i patologisk anatomi og cytologi, gerne med bred uddannelse og erfaring inden for specialet. Afdelingen prioriterer det kliniske samarbejde blandt andet i de multidisciplinære teams.  Vi lægger vægt på høj faglighed, gode evner for samarbejde samt beslutningsdygtighed og handlekraft. Vi sætter pris på medarbejdere, som er løsningsorienteret, også når hverdagen er presset.

Stillingen er foreløbig vagtfri, men vi ser et stigende behov for en form for beredskabsvagt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Skema kan hentes her og bedes udfyldt.

Yderligere information
Yderligere information om stillingen og funktionsbeskrivelse kan indhentes hos ledende overlæge Marie Louise Jespersen På 2977 7427.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43, 2020.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.