Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge/afdelingslæge, Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Psykiatrisk afdeling i Svendborg dækker de fem kommuner Fåborg-Midtfyn, Svendborg, Nyborg, Langeland og Ærø.
Afdelingen består af 3 sengeafsnit med i alt 55 senge og en lokalpsykiatri med 3 teams. Vi arbejder organiseret i matrix og har tværfagligt både psykologer, socialrådgivere og Peers i matrix.

Vi er i stigende grad forskningsorienterede og gør os gode erfaringer allerede på kursist-niveau.

Vi har igennem flere år arbejdet som pionerer på Peer-området, og har inden længe faste Peers i alle vores 3 matrixer.

Vi tager de psykiatriske patienters fysiske sundhed meget alvorligt, og har derfor dels etableret en Sundhedsklinik og dels ansat en aktivitetsmedarbejder med professionelt kendskab til fysisk træning.

Vi har igennem mange år arbejdet med Åben Dialog, og har øget fokus på inddragelse a patienter, pårørende og netværk i behandlingen. Vi har netop i år besluttet en systematisk implementering forankret på ledelses-niveau. Dette som et af flere tiltag i vores intensive arbejde omkring nedbringelse af tvang.

De tre afsnit er specialiseret i behandling af henholdsvis psykotiske, affektive og ikke psykotiske lidelser. Alle tre afsnit er integrerede afsnit, og har dermed både åben og lukket funktion, og P1 har desuden en PAM-funktion. P1 har 15 senge, P2 og P3 har hver 20 senge. 

Teams i lokalpsykiatrien omfatter:  
 • Team 1, som behandler patienter med ADHD, personlighedsforstyrrelser, herunder DAT-behandling samt PTSD patienter. 
 • Team 2, som er et psykoseteam, der også yder opsøgende arbejde overfor psykotiske patienter. 
 • Team 3, som behandler patienter med affektive lidelser, angst, OCD og belastningsreaktioner. 

Psykiatrisk Afdeling Svendborg lever op til ambulant strategien i Region Syddanmark og sigter efter at fremme denne udvikling yderligere. Vi arbejder med den Syddanske forbedringsmodel, hvor alle medarbejdere aktivt arbejder på at forbedre behandlingen og dermed skabe større værdi for patienten. 

Psykiatrisk Afdeling Svendborg beskæftiger læger, psykologer, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgivere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sekretærer, husassistenter, Peers og medarbejdere med brugerbaggrund. Alle faggrupper stræber efter høj faglig standard indenfor faggruppen, for på denne måde at bidrage til en fælles indsats til fordel for patienterne og i samarbejde med dem og deres pårørende.
 
Psykiatrisk Afdeling Svendborg lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, faglig kompetence og en veltilrettelagt indsats. Vi har en arbejdsmiljøkoordinator ansat, og går højt op i at understøtte trivsel og social kapital.

Vi er pt. i gang med en større ombygning af afdelingen, så alle sengeafsnit moderniseres, så de lever op til nutidens standarder.

Dine opgaver bliver at: 
 • Fungere som overlæge/afdelingslæge i en kompleks og spændende hverdag med tætte samarbejdsrelationer i og uden for huset.
 • Indgå i bagvagtsfunktionen på Psykiatrisk Afdeling Svendborg.    
Vi ser gerne at du bidrager med: 
 • Nye tanker og kreativitet.
 • Bred psykiatrisk uddannelse og erfaring. 
 • Et rigt læringsmiljø.
 • Interesse for arbejdet med patienter ift. ovenstående kliniske diagnoser. 
 • Gode samarbejdsevner og styrkelse af matrixsamarbejdet.
 • Evne og vilje til at samarbejde med flere personkategorier.

Yderligere informationer:

 • Du er meget velkommen til kontakte ledende overlæge Rikke Schultz på tlf. 22 47 08 58 - eller din kommende kollega afdelingslæge Kristofer Friman på tlf. 50 49 28 08, hvis du vil vide mere om stillingen.
 • Vi tilbyder mulighed for videreuddannelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.