Overlæge/afdelingslæge søges til OPUS-team på PC Ballerup

Vi søger en overlæge eller afdelingslæge, som har lyst til at arbejde med unge patienter, hvor nøglebegreberne er rationel farmakoterapi, recovery, social færdighedstræning og afstigmatisering.

Om OPUS
OPUS er et intensivt ambulant behandlingstilbud til unge mellem 18-35 år, som debuterer med lidelser inden for psykose- og skizofrenispektret.
Behandlingstilbuddet i OPUS er et intensivt, specialiseret og tidsafgrænset forløb til patienter, der herved kan få reduceret indlæggelsestid – både på kort og på lang sigt.

Behandlingen i OPUS er en kombination af:

  • Social færdighedstræning i grupper eller individuelt
  • Medicinsk behandling
  • Kognitiv adfærdsterapeutisk behandling med en recoveryorienteret tilgang
  • Hjælp til løsning af sociale, uddannelses- og arbejdsmæssige problemer
  • Psykoedukation
  • Familiebehandling
PC Ballerup har to OPUS-teams, som hver består af 1 overlæge, 1 teamkoordinator, 7 kontaktpersoner med tværfaglig uddannelsesbaggrund samt en tilknyttet lægesekretær.


Om stillingen
Lægen har behandlingsansvaret for de patienter, der er tilknyttet teamet, og er ansvarlig for udførelse og koordinering af den lægefaglige indsats. Lægen arbejder tæt sammen med teamkoordinatoren og teamets kontaktpersoner, som har hovedkontakten til patienterne.
Udover patientkontakten samarbejder overlægen/afdelingslægen internt med centrets øvrige behandlingstilbud (akutmodtagelse døgnafsnit og psykiatriske ambulatorier) og eksternt med kommunerne (socialforvaltning, støtte-kontaktpersoner, misbrugsbehandlere m.fl.).
Overlægen/afdelingslægen refererer lægefagligt til centres klinikchef og indgår i centrets samlede gruppe af speciallæger. Vi fokuserer på social kapital og fælles opgaveløsning i speciallægegruppen, med stort fokus på supervision af den kommende generation. Der er undervisning 4 dage om ugen, speciallægerne har SIF (speciallæge i front), dækker for hinanden i ferier og bidrager til arbejdet i vores Diagnostiske Enhed.
Vi vil gerne drøfte dine individuelle ønsker: tid til forskning, ønsker om særlige funktioner, aftale om konferencer, terapeutisk uddannelse eller andre kompetencer, du ønsker at tilegne dig.

Om os
Psykiatrisk Center Ballerup er et moderne og dynamisk center i konstant udvikling.
Vi har over 600 ansatte og en sengekapacitet er på 145 pladser samt en omfattende ambulant behandling. Centret har hovedfunktioner inden for akutmodtagelse, døgn-, dag- og ambulant behandling og en række specialiserede funktioner inden for behandling af spiseforstyrrelser, traumatiserede flygtninge, rehabilitering og døvepsykiatri.
Psykiatrisk Center Ballerup er en universitetsafdeling tilknyttet Københavns Universitet med prægraduat undervisning af lægestuderende. Centret har ligeledes yngre læger i psykiatrisk speciallægeuddannelse på alle niveauer.

Om ansættelsen
Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid med mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af kliniske opgaver i samarbejde med teamet.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer, jf. Sundhedsstyrelsens vejledning nr. 62, kapitel 7 (kapital 3.1), hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse. Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer fra udvalgte tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Du kan få yderligere oplysninger hos klinikchef Louise Behrend Rasmussen, telefon 38 64 51 71 eller 24 94 82 87, mail: louise.rasmussen.11@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er fredag den 4. maj 2018 kl. 12.00. Du ansøger ved at uploade ansøgning, CV og uddannelsespapirer i vores e-rekrutteringssystem. Ansættelsesstart efter aftale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afsnitsledende overlæge til Psykiatrisk Center Ballerups nye Akuthus

Psykiatrisk Center Ballerup

Albertslund
PC Ballerup åbner i 2018 dørene til vores nye Akuthus, som kommer til at huse 10 åbne og 11 lukkede senge, ECT funktion, udkørende Akutteam og døgnåben Akutmodtagelse. Det bliver et hus med en stærk dagsorden i forhold til udvikling, kvalitet i opga...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Overlæge til Radiologisk sektion, Hvidovre Hospital

Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed

Brøndby
En overlægestilling er ledig til besættelse pr. 1.september 2018 ved Radiologisk Sektion, Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed, Hvidovre Hospital. Stillingen er med vagt eller udvidet dagstjeneste, hvor der foruden det almindelige vagttillæg gives ...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Overlæge til Neonatalklinikken, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet

Neonatalklinikken

København
En stilling som overlæge i RegionH med tjeneste ved Rigshospitalet, Juliane Marie Centret, Neonatalklinikken, er til besættelse pr. 1. oktober 2018 eller snarest muligt derefter. Klinikkens ansvars- og arbejdsopgaver Neonatalklinikken, Rigshospitale...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Afdelingslæge/overlæge i intern medicin: endokrinologi, medicinsk afdeling, endokrinologisk afsnit Amager, AHH.

Medicinsk Afdeling

København
Har du lyst til at blive en del af et fagligt inspirerende team? Kunne du tænke dig at være med i en spændende udviklings proces i dit lægefaglige virke? Vi kan tilbyde dig et interessant job, hvor du har mulighed for både at dykke ned i det endokri...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

A consultancy position in Paediatric Pulmonology associated with a five-year fixed termed Clinical professorship in Paediatrics

BørneUngeKlinikken

København
The Juliane Marie Center Department of Paediatrics and Adolescent Medicine Rigshospitalet, announces a consultancy position in Paediatric Pulmonology from as soon as possible The position is associated with a five-year fixed termed Clinical professo...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018