Overlæge/Afdelingslæge til Psykiatrisk Ambulatorium Nimbusparken, Frederiksberg.

Vi søger ny Overlæge/Afdelingslæge til et af vores F-ACT teams i Psykiatrisk Ambulatorium Nimbusparken, Frederiksberg.

Stillingen er til besættelse pr. 1. september eller snarest derefter.

Om stillingen
Stillingen er med funktion i Psykiatrisk Ambulatorium Frederiksberg-Vanløse, der er beliggende centralt i et bolig- og erhvervsområde Nimbusparken på Frederiksberg tæt ved offentlige transportmuligheder (Metro og busser) og med gode parkeringsforhold.

Vi er et stort og velfungerende ambulatorium med 55-60 medarbejdere, og 1000-1200 patienter. Ambulatoriet består af tre almenpsykiatriske teams (F-ACT teams), der dækker Vanløse, Frederiksberg Øst og Frederiksberg Vest, et ældrepsykiatrisk team for patienter over 70 år og et OPUS-team.

Vi har en attraktiv arbejdsplads præget af udvikling, faglighed og med særlig fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi prioriterer et godt samarbejde og er åbne for tanker og idéer, der kan kvalificere den psykiatriske behandling yderligere. Vi arbejder målrettet med patient- og pårørendeinddragelse samt en recovery-orienteret indsats i rammerne af en kognitiv miljøterapi.

Vi tilbyder et selvstændigt og alsidigt arbejde med mange spændende opgaver og høj grad af indflydelse på eget arbejde. Ambulatoriets personalegruppe er erfaren, med et højt fagligt og socialt engagement. Vi brænder for patienterne, og søger hele tiden efter at yde den bedst mulige behandling.

Vi søger en dygtig speciallæge i psykiatri med klinisk kendskab til ambulant arbejde, og som er initiativrig og samarbejder dynamisk på tværs af enheder og sektorer. Overlægen skal arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt og målrettet, og tage del i udviklingen af et ambitiøst behandlingstilbud.

Fleksibilitet, gode samarbejdsevner og forskningsinteresse prioriteres højt. Interesse for kognitiv terapi er en fordel.

Alle lægestillinger på Psykiatrisk Center København (PCK) har vagtforpligtelse. Der er aktuelt bagvagtslag på henholdsvis Frederiksberg, Bispebjerg- og Rigshospitals-matriklen, som dækkes af 1. reservelæger og afdelingslæger. Overlæger på PCK har forskudt dagtjeneste (Speciallæge-i-Front) i akutmodtagelsen ca. 12-14 x årligt. Der er en frivillig vagtordning tilknyttet vores Gentofte-afdeling, med tilstedeværelsesvagt og status af bibeskæftigelse.

Psykiatrisk Ambulatorium, som hører under Psykiatrisk Center København, Afd. Frederiksberg har en ny udgående akutfunktion, tre almenpsykiatriske, intensive afsnit, et åbent afsnit for psykotiske lidelser og 2 åbne affektive afsnit (5-døgn og 7-døgns afsnit). Desuden en ambulant enhed for psykoterapeutiske pakkeforløb.

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt venligst:
Klinikchef Birte Smidt på tlf. nr.: 26 64 88 22 eller på mail: birte.smidt@regionh.dk
Eller
Ledende overlæge Thomas Middelboe på tlf. nr.: 38 64 39 81 eller på mail: Thomas.Middelboe@regionh.dk

Fakta om Psykiatrisk Center København
Psykiatrisk Center København (PCK) er Danmarks største psykiatriske afdeling. Centeret undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn, og fra Østerbro til København C, samt Brønshøj-Husum, Bispebjerg, Nørrebro, Frederiksberg og Vanløse. Det svarer til et område med ca. 436.000 borgere.

PCK er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret på Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg hospitaler samt Rigshospitalet, med sengeafsnit – og har endvidere ambulante enheder andre steder i optageområdet.
PCK bliver på sigt samlet på Bispebjerg matriklen, hvor Ny Psykiatri Bispebjerg aktuelt bliver bygget.

PCK har ca. 1.236 ansatte i driften (ekskl. forskning) svarende til ca. 1.128 fuldtidsstillinger. Hertil kommer forskning med ca. 135 fuldtidsstillinger, 254 senge, ca. 190.794 ambulante besøg og 7,800 skadestuebesøg årligt.

Vi udreder, diagnosticerer og behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centeret en række specialeområder, der udover de sexologiske lidelser omfatter affektive lidelser, angst, OCD, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, liaisonpsykiatri, ældrepsykiatri samt militærpsykiatri.

Forskning er højt prioriteret på PCK. Der er på Centret ansat fem professorer, som om varetager hvert sit forskningsområde og leder de forskellige forskningsgrupper.

Yderligere information kan findes på http://www.psykiatri-kobenhavn.dk

Ansøgning
Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.

Ved ansøgning om ansættelse vil bedømmelse af ansøgeren ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 kompetence områder, jf. vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er mandag d. 7. maj 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest herefter.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Overlæge til Neonatalklinikken, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet

Neonatalklinikken

København
En stilling som overlæge i RegionH med tjeneste ved Rigshospitalet, Juliane Marie Centret, Neonatalklinikken, er til besættelse pr. 1. oktober 2018 eller snarest muligt derefter. Klinikkens ansvars- og arbejdsopgaver Neonatalklinikken, Rigshospitale...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Afdelingslæge/overlæge i intern medicin: endokrinologi, medicinsk afdeling, endokrinologisk afsnit Amager, AHH.

Medicinsk Afdeling

København
Har du lyst til at blive en del af et fagligt inspirerende team? Kunne du tænke dig at være med i en spændende udviklings proces i dit lægefaglige virke? Vi kan tilbyde dig et interessant job, hvor du har mulighed for både at dykke ned i det endokri...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

A consultancy position in Paediatric Pulmonology associated with a five-year fixed termed Clinical professorship in Paediatrics

BørneUngeKlinikken

København
The Juliane Marie Center Department of Paediatrics and Adolescent Medicine Rigshospitalet, announces a consultancy position in Paediatric Pulmonology from as soon as possible The position is associated with a five-year fixed termed Clinical professo...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Consultancy of respiratory medicine at Department of Respiratory Medicine, Bispebjerg and Frederiksberg Hospital combined with a clinical professorship in Respiratory Medicine with special focus on Severe Asthma

Lungemedicinsk Afdeling L

København
A clinical position as consultant of respiratory medicine at the Department of Respiratory Medicine, Bispebjerg and Frederiksberg Hospital is open for appointment from as soon as possible. The position is combined with a 5-year externally funded pos...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Overlæge til Rigshospitalets Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET

Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET

København
Overlægestilling ved Rigshospitalets Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET ledig til besættelse pr. 1. juni 2018 eller snarest derefter. Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET varetager nuklearmedicinsk diagnostik, inkl. P...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018