Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge/Afdelingslæge ved Enhed for lindrende behandling, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital.

En stilling som overlæge/afdelingslæge alt efter kvalifikationer ved Enhed for lindrende behandling, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital (AUH), er ledig til besættelse pr. 1. september 2021.

Enhed for lindrende behandling (ELB) er en del af Kræftafdelingen og varetager den specialiserede palliative indsats på AUH og i AUH’s optageområde. Således foregår en del af arbejdet i patientens eget hjem i tæt samarbejde med primærsektoren. ELB har desuden tre sengepladser på Kræftafdelingen, hvor der dagligt gås stuegang, ligesom lægerne tilknyttet ELB varetager det lægelige arbejde på Hospice Søholm, hvor der er 13 pladser. Funktionen omfatter desuden tilsyn på indlagte patienter, samt telefonisk rådgivning af samarbejdspartnere på AUH og i AUH's optageområde.

Enhed for lindrende behandling varetager en række undervisnings- og formidlingsopgaver og ansøger skal have dokumenteret undervisningserfaring. AUH har en aktiv forskningsprofil inden for palliativ forskning på nationalt og internationalt niveau, og det forventes at ansøger vil være interesseret i at deltage i dette.

Vi kan blandt andet tilbyde

  • et arbejde i et veletableret tværfagligt miljø med gode muligheder for supervision og støtte
  • kontinuitet i patientforløbene hvad enten patienten er hjemme, indlagt på hospital eller på hospice
  • mulighed for at udvikle den palliative indsats ved deltagelse i udviklings- og forskningsprojekter.

Ansøgeren skal være speciallæge i et for palliativ medicin relevant speciale og også gerne have fagområdegodkendelse i palliativ medicin.

Stillingen er vagtfri, men der kan på sigt for overlæger være mulighed for at indgå i Den Regionale Palliative Beredskabsvagt, som er en frivillig konsulentordning.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgningsfrist er mandag den 3. maj 2021.

Yderligere oplysninger om stillingen samt funktionsbeskrivelse kan indhentes hos teamledende overlæge Bodil Abild Jespersen på tlf. 78 45 49 80 eller hos ledende overlæge Anni Ravnsbæk Jensen på tlf. 78 45 49 00.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.