Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge/afdelingslæge ved Klinisk Patologi, Vejle Sygehus - Sygehus Lillebælt

I vores velfungerende afdeling er stilling som overlæge eller afdelingslæge ledig til besættelse pr. 1.5.2021 eller efter aftale. 

Vi kan tilbyde ansættelse med spændende udfordringer i en fleksibel og ambitiøs afdeling med uhøjtidelig atmosfære, hvor højeste faglighed og effektive arbejdsgange går hånd i hånd. Vi vægter uddannelse højt og har et godt uddannelsesmiljø.
 
Vejle Sygehus er udpeget til specialsygehus med funktion inden for kræftbehandling, hvor patologien har en særdeles vigtig og central funktion. Vores tilgang er at udarbejde integrerede og samlede patologisvar, hvor resultater fra såvel morfologi, immunhistokemiske undersøgelser som molekylære analyser med mere indgår - og hvor patologisvaret indgår i drøftelser med de kliniske samarbejdspartnere, så vores patienter til enhver tid kan få den bedste behandling.

Afdelingen er normeret med 13 speciallæger, heraf en ledende overlæge. Vi har 6 yngre læger tilknyttet i uddannelsesstillinger. Vores diagnostiske funktioner udføres i subspecialiserede teams: mamma, urologi, hud, gynækologi inklusiv cervixcytologi, gastroenterologi, ØNH og lunge. 

Vi har særdeles velfungerende laboratorier med dygtige og dedikerede bioanalytikere og med moderne udstyr, og hvor der er et hurtigt og effektivt præparat flow, hvor samtlige paraffinblokke skæres samme dag, som de fremstilles. Afdelingen har overtaget screeningsundersøgelsen for livmoderhalskræft fra Fyn og er en af landets største afdelinger inden for denne funktion, der også inkluderer forskellige udviklingsprojekter. 
I tæt samarbejde med vores 3 molekylærbiologer anvender vi mange forskellige molekylære teknikker, hvor vi udfører en lang række analyser (mutationsanalyser, translokationsanalyser, PAM50, HPV undersøgelser etc.). 

Vi har stort fokus på udviklingen inden for digital patologi, hvor vi sammen med de øvrige patologiafdelinger i Region Syddanmark og som den første region i Danmark netop er gået i gang med at implementere en digitalisering af den histologiske patologi.

På Klinisk Patologi er forskning og udvikling en integreret del af det daglige klinisk-diagnostiske arbejde, og afdelingen har understøttet disse funktioner via samarbejde med Syddansk Universitet og har pt. 3 kliniske lektorater og med ansættelse af forskningsbioanalytikere.  Vi ønsker gerne udviklingsorienterede og forskningsaktive medarbejdere. 

Stillingen ønskes besat med en velkvalificeret speciallæge i patologisk anatomi og cytologi, der har de rette personlige egenskaber og evner til at indgå i afdelingens drift og udvikling. Gode samarbejdsevner vægtes højt.  De fleste speciallæger varetager arbejde indenfor 2-3 områder heraf et område som hoved/ansvars område. Vi er fleksible med hensyn til fagområder/subspecialer.  Forskellige kombinationer af fagområder er mulige, og du bedes tilkendegive dine ønsker i din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold den mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger indgåede overenskomst. Hvis du søger stilling som overlæge, bedes du sammen med din ansøgning vedlægge et udfyldt skema til brug for den lægefaglige bedømmelse af overlæger i Region Syddanmark.  Du finder skemaet her http://www.videreuddannelsen-syd.dk/wm225726

Ansøgningsfrist er mandag den 18. januar 2021. 

Har stillingen din interesse, er du meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Marianne Waldstrøm på telefon 7940 6568 eller på mobilnr. 2257 1840 eller mail marianne.waldstroem@rsyd.dk 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.