Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæger ønskes

Patologiafdelingen på Sjællands Universitetshospital mangler overlæger.

Patologiafdelingen på SUH er en af landets største afdelinger, derfor søger vi jævnligt nye og gode kolleger. Afdelingen behersker de nyeste analysemetoder og der vil være muligheder for både at dyrke rutine og forskning.

Stillingerne ønskes besat snarest.

Vi har flere ledige pladser, heriblandt søger vi en overlæge/speciallæge, der brænder for ØNH og som vil være chef for et lille, men godt, team med dette subspeciale.

Du kommer til at være organansvarlig for regionens ØNH-patologi i samarbejde med vores dygtige og engagerede afdelingslæge og i et samarbejde med vores gode kolleger på ØNH-afdelingen i Køge. Du vil være ansat i Roskilde de første par år, men afdelingen flytter til Køge og det nybyggede supersygehus i 2024-25.

Vi mangler også kolleger, der interesserer sig for urologi, dermatopatologi og gastropatologi, men er der noget du specielt brænder for kan vi finde pladsen i det relevante team.

Afdelingen
Afdelingens læger - hvor der er knap 40 - er delt i teams efter organer. Således består vore "søjler" af en organansvarlig overlæge og flere over-/speciallæger alt efter teamets størrelse. Vi har alle specialer (fraset neurokirurgi og thoraxkirurgi) og der er aktuelt plads i alle teams til gode kolleger. Dine kommende kolleger er alle fagligt aktive og brænder for at levere den bedste service til vore patienter. Afdelingen ledes af en ledende overlæge og en ledende overbioanalytiker. Årsproduktionen på ca. 130.000 rekvisitioner heraf er ca 55.000 cytologiske prøver. Der udføres omkring 60 obduktioner pr. år.

Patologiafdelingen ligger på Sjællands Universitetshospital i Roskilde, men vi dækker hele regionen således at speciallæger, praktiserende læger, specialtandlæger etc sender deres prøver til os i Roskilde. Vore lokaler er gamle, men charmerende og vi glæder os derfor til vi skal flytte til ny lokaler i Køge om ganske få år. Vort molekylærbiologiske laboratorium ligger i Næstved, her kan vores professor sørge for vi er på ikke blot Danmarkskortet, men på europakortet, da vi er referencelaboratorium for flere analyser. Apparaturparken er ganske ny og vi er aktuelt i færd med at gå i udbud med digital patologi.

Stillingerne ønskes besat med velkvalificerede speciallæger i Patologisk Anatomi. Vi regner med du er aktiv og engageret og ønsker at være en del af afdelingen. Gode samarbejdsevner vægtes højt. .

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger indgåede overenskomst. Stillingen er vagtfri.

Ansøgningen udfærdiges i henhold til kvalifikationskrav i relation til de 7 lægeroller/kompetenceområder for speciallæger og vedlægges CV.

Ansøgningsfrist er d. 25. februar 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 9 eller 10 - formentlig pr video.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.