Overlæger til Røntgen og Skanning, Regionshospitalet Viborg

To stillinger som overlæger i radiologi ved Hospitalsenhed Midt, Røntgen og Skanning, Regionshospitalet Viborg, er ledige til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter aftale. Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge.
 
Om stillingen
Vi søger overlæger i radiologi med bred radiologisk erfaring, eller ønske om subspecialisering
 
Vi tilbyder:

  • Ansættelse i en dynamisk afdeling i stadig teknologisk og organisatorisk udvikling med rig mulighed for faglige udfordring og udvikling af interesse- og ansvarsområder
  • Et højt fagligt miljø og faglig sparring med erfaren lægestab i afdelingen og i de samarbejdende specialer
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling og efteruddannelse
  • Korte kommunikationsveje med godt samarbejdsklima mellem faggrupperne i Røntgen & Skanning og på tværs af afdelingerne i HE Midt
  • God mulighed for at deltage i den videre udvikling af akutfunktionen sammen med hospitalets Akutafdeling frem mod det nye Akuthus, med radiologisk akutafsnit integreret i Akutafdelingen (2019)
  • Afdelingen har en forskningsansvarlig i afdelingen, og Regionshospitalet Viborg har et entusiastisk videnskabeligt fagbibliotek og Journal Club, så mulighederne for såvel mono- som tværfaglig forskning er gode. 
Afdelingen har forvagtlag i tilstedeværelsesvagt (7-skiftet), og formaliseret bagvagtlag med tilkald fra bolig, aktuelt 6-skiftet, vi stiler imod 8-skiftet.
 
Afdelingen deltager i den lægelige videreuddannelse på intro- og HU-niveau, og i uddannelsen af medicinske studenter under den nye lægeuddannelse ved Aarhus Universitet. Afdelingen uddanner herudover radiografstuderende og sekretærelever, samt beskrivende radiografer og sonografer.
 
Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her.
 
Om Røntgen og Skanning
Fremtidens Akuthospital i Viborg, Regionshospitalet Viborg, er akuthospital for borgere i Viborg, Silkeborg og Skive kommuner, i alt 241.000 borgere. Det billeddiagnostiske akutberedskab (24/7) ligger i afdelingens hovedafsnit i Viborg, hvor også de mere specielle undersøgelser og behandlinger foretages – MR, CT, UL, gennemlysning samt tilhørende interventioner.
 
Mammaradiologien for HE Midts område, samt for de perioperative radiologiske procedurer også for HE-Vest’s optageområde, er samlet i Viborg, i Brystklinikken, i nært samarbejde med mammakirurgi, -patologi og –onkologi.
 
Kræft- o.a. udredningspakker samt elektive undersøgelser fra HE-Midt og praksis, udføres både i Viborg og i afdelingens afsnit i Skive.
 
Alle læger i Røntgen & Skanning har hovedansættelse i Viborg. Afdelingen er fuldt digitaliseret og arbejder papirløst med fuld integration imellem systemerne inkl. Midt-EPJ

Relateret til Regionshospitalet Viborgs specialer: Traumatologi, kirurgi, urologi, ortopædi, karkirurgi, mammakirurgi, pædiatri, neurologi, lungemedicin, kardiologi, nefrologi, gastroenterologi, infektionsmedicin, endokrinologi, gynækologi/obstetrik og intensiv terapi samt praksis foretog afdelingen i 2017 163.000 radiologiske procedurer (UX- og K-koder) fordelt på konventionelle røntgenundersøgelser, CT-, MR- og UL-skanninger samt interventionelle procedurer.
 
Alle læger i Røntgen & Skanning har hovedansættelse i Viborg. Afdelingen er fuldt digitaliseret og arbejder papirløst med fuld integration imellem systemerne inkl. Midt-EPJ

Relateret til Regionshospitalet Viborgs specialer: Traumatologi, kirurgi, urologi, ortopædi, karkirurgi, mammakirurgi, pædiatri, neurologi, lungemedicin, kardiologi, nefrologi, gastroenterologi, infektionsmedicin, endokrinologi, gynækologi/obstetrik og intensiv terapi samt praksis foretog afdelingen i 2016 166.000 radiologiske procedurer (UX- og K-koder) fordelt på konventionelle røntgenundersøgelser, CT-, MR- og UL-skanninger samt interventionelle procedurer.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,4 mia. kr. årligt.
 
De fire regionshospitaler danner tilsammen en dynamisk hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredeste specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
 
Regionshospitalet Viborg er i færd med en udbygning til i alt 1,15 mia. kr. og er allerede i gang med en byggeplan der forventes færdig i 2019. I den forbindelse vil Røntgen og Skanning blive udvidet væsentligt.
 
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Røntgen og Skanning.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
 
Ledende overlæge Geert Willander, tlf. 7844 3001
Lægefaglig direktør Michael Braüner Schmidt, tlf. 7844 1003.

Ansøgningsfrist   
Ansøgningen skal være os i hænde elektronisk senest den 20. februar 2018 med dokumentation for uddannelse, speciallægeuddannelse, tidligere beskæftigelse m.v. samt udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøgere til stilling som speciallæge i Region Midtjylland.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i den 7. marts 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Overlæge, Kirurgisk afdeling, Regionshospitalet Randers

Kirurgisk afdeling

Overlæge ved Kirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Randers Skovlyvej 1 DK-8930 Randers NØ. En stilling som overlæge ved Kirurgisk afdeling, Regionshospitalet Randers, er ledig til besættelse 1. maj 2018 eller efter aftale.Stillingen ønskes besat af ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Overlæge i kardiologi til Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg, Hospitalsenhed Midt

Diagnostisk Center

Silkeborg
En stilling som overlæge i kardiologi ved Hospitalsenhed Midt, Diagnostisk Center, Universitetsklinik for Innovative Patientforløb, Regionshospitalet Silkeborg, er ledig til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter aftale. Om stillingenOverlægen vil i...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sektionsleder, overlæge søges til Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Nord i Randers

Tilsyn og Rådgivning Nord

Favrskov
Har du lyst til faglig udvikling, brænder du for patienternes tryghed og har du idéer til, hvordan vi sammen kan gøre sundhedsvæsenet mere sikkert? Har du lyst til at præge udviklingen af det risikobaserede tilsyn? Så har vi brug for dig! Styrelsen ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Overlæge - med funktion som uddannelsesansvarlig overlæge

Fælles Akut Afdeling

Aarhus
Vi tilbyder en spændende stilling som overlæge, med funktion som uddannelsesansvarlig overlæge, til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter nærmere aftale.Fælles Akut Afdeling er den primære indgangsdør for akutte patienter til Aarhus Universitetshos...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Speciallæger til Patologi, Regionshospitalet Viborg

Patologi

Viborg
To stillinger som overlæger eller afdelingslæger ved Hospitalsenhed Midt, Patologi, Regionshospitalet Viborg, er ledige til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter aftale. Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge. Om stillingerneVi ønsk...