Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge/speciallæge i psykiatri til højt specialiseret ambulant funktion med mulighed for teamledelse

Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser, Psykiatrisk Center Ballerup, søger psykiater med bred psykopatologisk erfaring til behandling af patienter med langvarige spiseforstyrrelser og hyppig psykiatrisk komorbiditet

Om stillingen
Vi tilbyder et spændende arbejde i et velfungerende team med stor erfaring i behandling af patienter med svær spiseforstyrrelse og komplicerende psykiatrisk komorbiditet. Du bliver samtidig en del et stort, dynamisk og udviklingsorienteret specialambulatorium og en del af Psykiatrisk Center Ballerup med i alt cirka 750 medarbejdere.

Du vil som overlæge/speciallæge i det højt specialiserede team have ansvar for den lægelige psykiatriske ekspertise i det tværfaglige samarbejde og den diagnostiske udredning og behandling af teamets patienter.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en fagligt velfunderet speciallæge i psykiatri. Desuden er bred klinisk erfaring en fordel. Erfaring med behandling af spiseforstyrrelser og psykoterapeutisk uddannelse er ønskelig, men ikke et krav. Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner.

Dine arbejdsopgaver

  • Egne patientforløb, deltage i visitation af patienter, psykoedukation af patienter og pårørende, netværksarbejde (par, familier, sagsbehandlere mv.) og supervision og undervisning af mono- og tværfaglige personalegrupper internt/eksternt.
  • Tæt samarbejde, sparring og supervision med en gruppe kompetente og erfarne kollegaer, herunder speciallæger indenfor spiseforstyrrelser på Psykiatrisk Center Ballerup.
  • Fælles klinikker, konferencer og temadage for alle Psykiatrisk Center Ballerups læger.
  • Medvirke til implementering af forskning i samarbejde med afsnitsledelsen og forskningsenheden.
  • Deltagelse i vagt eller forskudt arbejdstid som Speciallæge i Front efter nærmere aftale.
Der planlægges oprettelse af en teamlederfunktion med personaleledelse for temaet med højt specialiseret funktion, og denne opgave kan knyttes til den aktuelle speciallægestilling, men det er ikke et krav.

Ambulatoriet
Vi er i alt ca. 50 ansatte, fordelt på 3 behandlerteams og et sekretariat. Aktuelt er der foruden den afsnitsledende overlæge ansat 4 speciallæger i ambulatoriet og et vekslende antal yngre læger.

Du vil blive en del af vores team med højt specialiseret funktion, der behandler patienter med svær spiseforstyrrelse i langvarige forløb med individuelt tilpasset afslutningsdato og fokus på det lange seje træk. Mange patienter i dette team har en høj grad af psykiatrisk komorbiditet, som medvirker til at komplicere sygdomsforløbet med behov for indlæggelse og/eller kommunale støttetilbud.

Der er derfor særligt fokus på gode overgange og samarbejde både internt og eksternt i teamet.

Alle tre teams i ambulatoriet varetager desuden behandling af gravide med spiseforstyrrelse, og vores team med højt specialiseret funktion har desuden et specielt mor-barn-team.

Aktuelt består teamet, foruden den aktuelle speciallægestilling, af 6 psykologer, heraf en specialpsykolog, 2 diætister, 3 sygeplejersker, 1 læge i hoveduddannelse til psykiatri og 1 afdelingslæge.

Vi har fokus på professionalisme, faglig udvikling og et godt kollegialt arbejdsmiljø. Medarbejderne yder og modtager undervisning og supervision.

Der vil være mulighed for kompetenceudvikling indenfor spiseforstyrrelser via kurser og supervision.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. august 2021 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansættelsesprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos afsnitsledende overlæge Else Marie Olsen, mail: else.marie.olsen@regionh.dk eller tlf. 38 64 53 68, eller klinikchef Jens Drachmann Bukh på tlf. 22 62 28 13 eller mail: jens.drachmann.bukh@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 11. april 2021, kl. 12.00.
Ansøgning, CV, dokumentation af formelle og faglige kompetencer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer fra udvalgte tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for PTSD, døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser. Yderligere oplysninger om centeret findes på www.psykiatri-ballerup.dk.


Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.