Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlægestilling i Ultralydsteamet, Radiologisk Sektion, Funktions og Billeddiagnostisk Enhed (FBE), Hvidovre Hospital er ledig til besættelse pr. 1.6.2020. eller efter aftale

Radiologisk sektion i FBE er en stor afdeling med en spændende udvikling i vente med opstart af FAM (fælles akutmodtagelse). Radiologisk Sektion vil være repræsenteret i FAM med 2 ultralyd rum, 2 CT rum, Konventionelle røntgenrum og MR.

Radiologiske Sektion har til huse i nye lokaler og er udstyret med ny-opdateret apparatur for alle modaliteter.

Ultralydsteamet på Hvidovre Hospital består i øjeblikket af 5 speciallæger samt 4 SOSA.

Vi varetager til daglig scanninger af meget varierende karakter med ultralyd af cerebrum, thorax, abdomen, muskuloskeletale, transrectale og transvaginale undersøgelser. Vi undersøger mange patienter med ultralydkontrast, elastografi og foretager mange interventionelle procedurer.

Vi søger en overlæge, der har lyst til faglige udfordringer, lyst til at medvirke i udviklingen UL-området og lyst til at være en del af ultralyd teamet.

Vi forventer ikke nødvendigvis, at du er færdiguddannet inden for samtlige områder af ultralyd, men at du har lyst til mere dybdegående at specialisere dig inden for ultralyd, hvor vi vil understøtte dig bedst muligt med national og international efteruddannelse.

Vi forventer en dynamisk overlæge, der vil være med til at uddanne nye speciallæger, idet afdelingen har en stor uddannelsesfunktion med introlæger og læger i hoveduddannelsen.

Foruden ultralyd vil der være mulighed for rotation til CT og/eller MR efter aftale .

Stillingen er enten med vagt, hvor der ydes ekstra vagttillæg pr. afholdt AN-vagt for overlæger eller med udvidet dagtjeneste (ligeledes med ekstra tillæg pr. afholdt udvidet dagtjeneste).Radiologisk Sektion er en del af Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed, som består af 3 sektioner:

• MR Forskning

• Radiologi på Amager og Hvidovre Hospital

• Klinisk fysiologi og nuklearmedicin

Du vil blive ansat i Radiologisk Sektion, Hvidovre matriklen med primær funktion i det eller de teams, som du har interesse for. Deltagelse i forskningsaktivitet i FBE er en mulighed, såfremt dette ønskes.

Ansøgere med andre faglige profiler end ovenfor beskrevet opfordres ligeledes til at søge stillingen. Ansættelse inden for andre områder vil være på vagtbærende vilkår eller med udvidet dagtjeneste.

Røntgensektionens teams består aktuelt af:

• Thorakoabdominalt team inkl. CT- og abdominal MR

• PET-CT team

• Ortopædradiologisk team inkl. CT og muskuloskeletal MR

• Ultralyd-team

• MR-team

Apparaturpark omfatter:

• 7 MR-skannere, herunder 7-tesla-MR

• 4 CT-skannere, herunder en 640-slide-CT-skanner

• 1 PET-CT

• 3 SPECT-CT

• 10 UL

• 12 Konventionel RTG.Vi er en stor og robust enhed, som er i stabil vækst. Vi producerer ca. 200.000 undersøgelser og forventer en fortsat stigning i årene fremover.

Foruden en stor klinisk undersøgelsesproduktion er vi meget optaget af forskning og undervisning – aktuelt ca. 100 publikationer årligt.

Samlet set er vi ca. 350 ansatte inkl. 70 fultidsforskere. Radiologisk sektion udgør den største gruppe.

Ny fælles akut modtagelse (FAM) forventes klar 2022.

Ansøgningsfrist for overlægestillingen er 17.februar 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.

For de rigtige ansøgere er vi indstillet på at imødekomme gode løn- og ansættelsesvilkår.

Nærmere oplysning om stillingerne kan fås hos Enhedschef Claus Leth Petersen, mail claus.leth.petersen@regionh.dk eller hos specialeansvarlig overlæge Frank Krieger Jensen, mail frank.krieger.jensen@regionh.dk.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.