Overlægestilling til øvre malign kirurgi

Mavetarm Kirurgisk Speciale, Klinik Kirurgi og Kræftbehandling, Aalborg Universitetshospital
 
Nyoprettet Overlægestilling til øvre malign kirurgi – Primært Fagområdet HBP
En nyoprettet stilling som overlæge med vagt ønskes besat pr.1.marts 2018 eller efter aftale.
 
Hovedfunktionen er indenfor øvre malign gastrointestinal kirurgi med primært fokus på fagområdet HBP, men funktionen omfatter også deltagelse i varetagelsen af patienter tilhørende ECV-fagområdet samt kirurgisk behandling af benigne pancreaslidelser. Stillingen omfatter ligeledes deltagelse i den akutte kirurgi inden for begge fagområder samt det generelle vagtarbejde.
 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i kirurgi, der har gennemført HPB fellowship og bestået den europæiske fagområdeeksamen i HPB. Det forventes, at ansøger også ønsker at deltage i afdelingens forsknings- og undervisningsaktivitet.
 
Ansatte indgår i 7-9 skiftet bagvagt med tilstedeværelsesvagt et par gange om måneden. Vagtdækningen på hospitalet varetages af en bagvagt og mellemvagten med tilstedeværelser samt en forvagt til kl. 22.30.
Udetjeneste kan forekomme iht. overenskomstens regelsæt.
 
Ansøgningsfrist 22.feb 2018
 
Yderligere oplysning om stillingen og en funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos ledende overlæge Inge Bernstein, i.bernstein@rn.dk eller sekretær for specialeledelsen Anja Kolmos, dos@rn.dk, tlf. 97 66 11 72
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her