Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlægestilling v/ Plastikkirurgisk Afdeling Z/Universitetscenter for Sårheling ved OUH Odense Universitetshospital

Tiltrædelse: 1. marts 2018 eller snarest muligt
 
Plastikkirurgisk Afdeling og Universitetscenter for Sårheling OUH, søger overlæge til besættelse snarest.
Plastikkirurgisk Afdeling Z OUH er en dynamisk, travl og spændende Universitetsafdeling, der udover Universitetscenter for Sårheling rummer Brystkirugisk Center og Plastikkirurgisk funktion med stort set alle funktioner på basis, regionalt og højt specialiseret niveau.  
 
I Universitetscenter for Sårheling  arbejder vi  tværfagligt. Alle tager del i behandlingen og alles arbejdsområder vægtes ligeligt. Afdelingen er en kirurgisk afdeling, som dog hovedsagligt har patienter med medicinske grundsygdomme. Lægerne har ortopædkirurgisk, plastikkirurgisk og medicinsk (endokrinologisk speciale).
Vi har yngre læger under specialeuddannelse til plastikkirurger i rotation. Der er fysioterapeuter, ergoterapeuter, fodterapeuter i tæt samarbejde med det daglige personale. 
Centeret består af 9 sengepladser og har tilknyttet et ambulatorium 
Der foregår kontinuerligt klinisk arbejde og forskning i afdelingen, både i form af projekter og afprøvninger for firmaer, men også projekter skabt af de erfaringer vi gør i dagligdagen i arbejdet med mennesker med problemsår. Hele tiden med fokus på at udvikle og bedre behandlingen til patienternes bedste. 
Plastikkirurgisk sektion er bemandet med i alt 10 speciallæger i plastikkirurgi heraf har 3 hovedfunktion på Plastikkirurgisk Afsnit Sygehus Lillebælt Vejle, og 2 har delfunktion i Brystkirurgisk Center. Sektionen er normeret til 6 hovedudannelseslæger og 2 introduktionslæger. Plastikkirurgisk afdeling råder over 30 senge og en operationsgang med op til 6 stuer åbent. 
 
Vi søger
En speciallæge i plastikkirurg, med særlig interesser for sårbehandling, og almen plastikkirurgi.  
 
Vi tilbyder
En stilling i en afdeling under omstrukturering og i udvikling frem mod Nyt OUH. Det vil være rig muligt for at sætte præg på denne udvikling i samarbejde med de allerede tilknyttede overlæger fra plastikkirurgien, ortopædkirurgien og endokrinologien i samarbejde med afdelingsledelsen på afd Z. 

Hovedansvarsområde
Plastikkirurgi i Universitetscenter for Sårheling, herunder tryksårsbehandling.
Derudover vil der funktion i det almene plastikkirurgiske team.
 
Stillingen er vagtfri.

Der vil være mulighed for ansættelse på nedsat tid efter aftale.
 
Der lægges vægt på at ansøger har gode samarbejdsevner. 
 
Løn og ansættelsesvilkår iht. aftale mellem Danske Regioner og FAS. 
 
Ansøgningsfrist
13. februar 2018 kl. 12.00
 
Ansættelsessamtale
Hurtigt muligt efter ansøgningsfristen
 
Yderligere oplysninger
Kontakt ledende overlæge Anders Gravergaard på tlf. 29 25 70 33  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her