Gem job

Overmontør - salg af elinstallationer til nye boliger

Brænder du for husbyggeri og kundekontakt? Har du flair for at skabe og vedligeholde kunderelationer? Kan du gennem professionel rådgivning og salg guide slutkunden igennem udarbejdelse af el-plan til deres nye bolig? Så kan det være dig vi er på udkig efter.

Elwerk har travlt og har mange ordrer på vej ind på elinstallationer i forbindelse med nybyggeri af boliger. Til en nyoprettet stilling på kontoret i Herning får du mulighed for at blive en del af en dynamisk virksomhed, der har et stærkt og afprøvet koncept rettet mod byggeri af typehuse.

Kundekontakt, tegning, kalkulation og styring
Du får ansvar for at opbygge og vedligeholde kunderelationen til nye og eksisterende kunder. Sammen med dem leder og koordinerer du de opgaver og projekter, som vedrører elinstallationerne på typehusprojekterne. Du får også ansvar for at udarbejde el-planen sammen med slutkunden, herunder præsentere løsningsmuligheder og skabe mersalg. På baggrund af el-planen udarbejder du tegninger og materialer m.m., som montørerne efterfølgende anvender i installationsprocessen. Du får derfor en vigtig rolle og skal bidrage til Elwerks fortsatte udvikling.

Kundekontakten fylder meget i hverdagen, da det er sammen med kunden, at hele byggeforløbet planlægges. Tegning af installationer er en naturlig del af det og danner grundlaget for kundedialogen. Du giver kunderne en værdiskabende el-teknisk vejledning i deres byggeproces.

Dine opgaver er blandt andet:

 • Opbygge og vedligeholde gode relationer til kunder og montører
 • Gennemføre el-plan møder med slutkunder
 • Præsentere produktløsninger og skabe mersalg
 • Udarbejde kalkulationer og tegne installationer
 • Koordinere montørarbejde
 • Projektstyring af mindre projekter

Hvem er du?
Du er en udadvendt og entreprenant person med erfaring fra elbranchen som overmontør eller sælger. Du skal have styr på det elfaglige område, så det falder dig naturligt at stille spørgsmål og vejlede kunderne i deres valg af materialer til deres byggeri. Du er stærk i at koordinere mange opgaver ad gangen og i at få din og montørernes hverdag planlagt bedst muligt. Du kan have erfaring med faglige personaleledelse - enten som formand eller projektleder, gerne fra typehusbyggeri, men det er ikke et krav. Dog skal du være nysgerrig på faglig ledelse og ser det som det næste skridt i din karriere. Du har naturligt flair for at agere kulturbærer og går forrest i hverdagen.

Yderligere forventninger:

 • Erfaring fra en lignende stilling og branche
 • Gerne en baggrund som overmontør eller sælger med erfaring fra elbranchen
 • Erfaring med kundedialoger
 • Kan sikre effektiv drift, mersalg og kundepleje
 • Er en kompetent teknisk sparringspartner for kunder og montører
 • Er handlingsorienteret og formår at holde struktur på dine opgaver
 • Leder og koordinerer de opgaver og projekter, du er ansvarlig for
 • Evner at gennemføre strukturerede kundemøder med fokus på værdiskabelse
 • Drive og detaljesans så du automatisk sikrer at tegninger, materialer m.m., som montørerne skal bruge, altid er til stede

Virksomheden
Elwerk ApS er en fremtidsorienteret teknisk installationsvirksomhed med omkring 20 ansatte, der installerer og servicerer komplette tekniske løsninger inden for sikring og trådløse netværksløsninger. Elwerk har nogle rammeaftaler med typehusfirmaer, hvor de udfører installationsarbejde og årligt afleverer et større antal huse i Midt- og Nordjylland for disse kunder. Hos Elwerk er der stort fokus på medarbejderne, og du bliver derfor en del af en virksomhed, hvor der er fokus på sociale arrangementer i et ungt og innovativt team med en meget flad struktur. Læs mere på www.elwerk.dk

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag via knappen "Søg stillingen".
Ansøgningerne behandles løbende.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.