Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Oversergent til logistikafdelingen ved Beredskabsstyrelsen Bornholm

Har du flair for service og interesse for logistik? Vil du være med til at sikre en høj standard på munderings- og materielniveauet ved afdelingen?
Så har vi måske et job til dig.

Ved Beredskabsstyrelsen Bornholm i Allinge er en fast stilling som oversergent ved logistikafdelingen ledig til besættelse pr. 1. august 2020.

Om os

Beredskabsstyrelsen Bornholm udgør det statslige overbygningsberedskab. Centeret varetager årligt uddannelsen af ca. 95 værnepligtige redningsspecialister. Logistikafdelingen ved Beredskabsstyrelsen Bornholm består af et engageret team. Vi er kompetente og lægger stor vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen. Ud over servicering af afdelingens køretøjer, materiel og mundering, gennemfører vi en række andre aktiviteter inden for det nationale- og internationale beredskab.

Om stillingen

Du vil indgå i logistikafdelingen med ansvar for at mundering og materielstandarden er på et højt niveau for beredskab og for vores værnepligtige.

Dit primære arbejdssted vil være munderingsdepotet. Du kan også blive bedt om at bistå med logistikcenterets øvrige opgaver.

Det forventes, at du kan forvalte munderingsdepotets opgavesæt på egen hånd, såvel det rent praktiske som det rent administrative.

Det forventes, at du er praktisk anlagt, så du kan deltage i vedligeholdelsen af afdelingens øvrige materiel sammen med medarbejderne på materieldepotet.

Du skal kunne indgå i udrykningsvagten som vagthavende.

Såfremt du har interesse for det, vil du på sigt kunne indgå i det internationale katastrofebistands- og nødhjælpsarbejde.


Om dig

Du har gennemført Beredskabsstyrelsens mellemlederuddannelse og har erfaring fra en uddannelsesafdeling i Beredskabsstyrelsen. Du skal endvidere have praktisk erfaring som vagthavende i Beredskabsstyrelsens udrykningsberedskab.

Du bør kunne genkende følgende hos dig selv:
• Du brænder for at gøre en forskel for såvel kolleger, som for vores værnepligtige.
• Du er fagligt stærkt indenfor beredskab.
• Du er fleksibel, både når det gælder arbejdsopgaver og arbejdstid.
• Du er god til planlægning.
• Du møder hverdagens udfordringer med en positiv indstilling og et smittende humør.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Bornholm.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at kontakte leder af logistikafdelingen Michael Bjørn på tlf. 22 18 43 40, hvis du vil vide mere om stillingen.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail FPS-BA-BS245@MIL.DK.

Ansøgningsfrist er 6. juli 2020.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.