Oversygeplejerske til Traumecentret, HovedOrtoCentret, Rigshospitalet

Vores ledende oversygeplejerske har fået en ny og større stilling, og vi søger derfor hendes afløser. Den ideelle ansøger har erfaring med drift- og personaleledelse og har lyst til at udvikle sit lederskab i forhold til faglig og strategisk ledelse. Ansættelsen kan indebære et formaliseret lederuddannelsesforløb.

Vi søger en oversygeplejerske med høj faglig ekspertise og organisatorisk talent, pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. Du skal sammen med klinikchefen have modet og talentet til at løfte følgende opgaver:

  • Daglig ledelse af personale ansat i Traumecentret
  • Ledelse af højt specialiserede og dedikerede interprofessionelle teams
  • At sikre optimal funktion af teams med medlemmer fra flere klinikker
  • At sikre et højt fagligt niveau og kontinuerlig udvikling af både behandling, undervisning og forskning
  • At sikre der arbejdes målrettet med arbejdskulturen og arbejdsmiljøet i Traumecentret
  • At sikre klinikken udnytter det fulde potentiale af Sundhedsplatformen
  • Løbende optimering og effektivisering af driften
  • I samarbejde med klinikchefen og personalet facilitere udvikling og styrkelse af Traumecentrets og Rigshospitalets beredskab bl.a. i forhold til større hændelser med mange tilskadekomne.
Traumecentret er en tværgående funktion for hele Rigshospitalet og er organisatorisk placeret i HovedOrtoCentret. Traumecentret modtager svært tilskadekomne og kritisk syge patienter, som kræver en akut indsats og samarbejde mellem mange diagnostiske og kliniske specialer på højt specialiseret niveau. Karakteristisk er, at traumeteamet sammensættes på tværs af organisationen med udgangspunkt i den enkelte patients behov. Der modtages årligt ca. 1000 traumepatienter og ca. 700 patienter med akut opstået livstruende sygdom. I den visiterede skadestue behandles også et mindre antal lettere tilskadekomne. Traumecentret modtager årligt desuden knapt 300 brandsårspatienter fra hele landet og akutmodtagelsen indbringes hvert år ca. 12.000 patienter og der er særligt fokus på at udvikle og optimere behandlingen af denne patientgruppe.

Traumecentrets samlede budget er på ca. kr. 30 millioner.

Oversygeplejerskens ledelses- og ansvarsopgaver
Som oversygeplejerske er du sammen med klinikchefen ansvarlig for klinikkens samlede virksomhed og har ansvaret for helheden og opfyldelsen af klinikkens målsætning indenfor centrets overordnede rammer. Du skal have fokus på både den leverede faglige kvalitet og den patientoplevede kvalitet. Klinikken bistås af et sekretariat, der er kendetegnet ved en høj faglig standard.

Klinikledelsen er ansvarlig for kvaliteten i patientbehandling, klinikkens aktivitet, optimal drift og økonomi. Oversygeplejersken er overordnet ansvarlig for kvaliteten i sygeplejen – herunder rekruttering, udvikling, uddannelse og forskning. Der arbejdes målrettet og systematisk på at videreudvikle faget, så centret til enhver tid kan leve op til de krav og forventninger, der er til moderne professioner.

Oversygeplejersken og klinikchefen har den direkte ledelse og arbejder både på det strategiske og operationelle niveau og varetager den daglige drift, herunder varetagelse af tjenestetidsplanlægning. Personalet består af en klinisk afdelingssygeplejerske, ca. 32 sygeplejersker, en ledende lægesekretær og 12 sekretærer i et døgnbemandet sekretariat samt 3 overlæger, som alle tre er ansat mellem 20 og 50 % i Traumecentret.

Oversygeplejersken er sammen med klinikchefen medlem af SFR Præhospital og akutmodtagelse, Rigshospitalets Beredskabskomite og Traumecentrets Koordinationsgruppe.

Klinikledelsen refererer direkte til Centerledelsen i HovedOrtoCentret.

Profil og uddannelsesmæssige krav
Stillingen forventes besat med en person med relevant ledelsesmæssig uddannelse, en stærk profil med solid faglig og ledelsesmæssig erfaring, samt indgående kendskab til akutområdet. Du forventes udover den primære ledelsesopgave at have erfaring med ledelse af udviklingsopgaver og projekter. Der fordres gode samarbejdsevner på tværs af både faggrupper, specialer og organisationer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerchefsygeplejerske Jeanne Devantier, tlf. 3545 3285/6113 0629.

HovedOrtoCentret
Med cirka 2200 ansatte er HovedOrtoCentret det største af i alt otte centre på Rigshospitalet. Centret har overvejende kirurgisk aktivitet og indeholder følgende klinikker: Øjenklinikken, Øre-Næse-Hals kirurgisk og Audiologisk klinik, Ortopædkirurgisk klinik, Traumecenter, Klinik for Plastikkirurgi-brystkirurgi og brandsårsbehandling, Klinik for Ergo- og fysioterapi, Anæstesi og Operationsklinikken, Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Tand-mund- og kæbekirurgisk klinik samt Læbe-Ganespalte Centret. Yderligere oplysninger om HovedOrtoCentret kan fås via linket: www.rigshospitalet.dk.

Ansøgningsfristen er 26. april 2018 kl. 12:00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 15. maj 2018.

Ansøgning med relevante oplysninger og CV sendes online via linket herunder. Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske søges til øvre gastro-kirurgisk afdeling med speciale i oesophagus- og pancreasopererede patienter

Kirurgisk Gastroenterologisk Klinik C

Vi søger en frisk og engageret sygeplejerske til sengeafsnit 3122 til fast stilling eller til vikariat på 1 år (med mulighed for fastansættelse) i skiftende vagter pr. 1. juni 2018 eller efter nærmere aftale. Afsnittet består af 18 sengepladser, som...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

København
Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018