Overtandlæge til Børne- og Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune

Københavns Børne- og Ungdomstandpleje (BUT) er Danmarks største. Tandplejens fornemmeste opgave er at sikre høj faglig kvalitet til gavn for deres brugere: Børnene og de unge. Det udtrykkes kort og godt i tandplejens vision: Sund mund til Byens Børn.

BUT tilbyder kommunens ca. 111.000 børn og unge opsøgende, forebyggende og behandlende tandpleje og tandregulering på aktuelt 37 klinikker. Der er 320 ansatte tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter samt administrative medarbejdere.

Stillingen som overtandlæge i Københavns Kommune er helt unik af sin art – og den er ledig for første gang siden 2006. Det er en stilling med både et stort ansvarsområde og ledelsesrum, og der ligger nogle særdeles væsentlige opgaver med bl.a. etablering af nye klinikker og venter på dig. Du bliver en del af en ambitiøs forvaltning, der sætter præg på den nationale dagsorden.

Motiveres du af at være med til at bevare og videreudvikle tandplejen i Københavns Kommune?  Kan du balancere tillidsbaseret ledelse – og samtidig selv være i stand til at træffe de svære beslutninger? Har du flere års ledelseserfaring og en solid tandlægefaglig tyngde? Så skal du søge stillingen som overtandlæge i København.

Forventningerne til BUF’s nye overtandlæge er beskrevet i job- og personprofilen, som du finder her.
www.sundmund.kk.dk kan du desuden læse meget mere om tandplejen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerchef Birgitte Lund Flansmose, BUF, på 4024 4810 eller partner i Genitor Trine Schandorff på 3141 0255 eller e-mail ts@genitor.dk

Søg via nedenstående link senest torsdag den 21. januar 2021


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.