Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overtandlæge/specialtandlæge ved Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Klinik Rigshospitalets HovedOrtoCenter med funktion inden for Regionstandplejen og ortodontisk kirurgi

En stilling som overtandlæge ved Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk klinik, HovedOrtoCentret, Rigshospitalet er ledig til besættelse pr. 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Stillingerne ønskes besat med en erfaren specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi. Stillingerne omfatter klinisk aktivitet med tilknytning til tand-, mund og kæbekirurgi, med særlig fokus på diagnostik, behandlingsplanlægningsplanlægning og behandling patienter omfattet af Regionstandplejen samt på patienter med vækstbetinget kæbeanomalier, hvorfor dokumenteret klinisk og gerne videnskabelig erfaring inden for disse fagområder vægtes højt. Et særligt fokusområde for klinikken har de senere år har været virtuelt planlagt kirurgi, hvorfor det vil være ønskværdigt om ansøger har erfaring inden for dette felt.

Overtandlægen indgår på linje med klinikkens øvrige overtandlæger i varetagelsen af klinikkens kirurgiske funktioner og ambulatoriearbejde, stuegang, vagt mv.

Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Klinik har, i lighed med Rigshospitalet i øvrigt, funktion som undervisnings- og forskningshospital, og det forventes at specialtandlægen har dokumenteret undervisnings- og forskningserfaring. Endvidere lægges der vægt på dokumenteret administrativ erfaring samt gerne erfaring med Sundhedsplatformen.

Stillingen er 37 timer ugentlig.

Det forudsættes endvidere, at specialtandlægen har bred erfaring indenfor tand-, mund- og kæbekirurgiske arbejdsområde generelt og med dentoalveolær kirurgi, implantologi, ortodontisk kirurgi og ansigtstraumatologi i særdeleshed.

Der er knyttet formaliseret bagvagtforpligtigelse til stillingen, som aktuelt er 7-skiftet.

I fald der ikke identificeres kandidater der findes kvalificerede til overtandlægestillingerne, kan der evt. tilbydes ansættelse i en specialtandlægestilling med et formaliseret uddannelsesprogram stilende mod at gøre kandidaten overtandlægekvalificeret i løbet af en 5-årig periode.

Stillingsbeskrivelse og yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til klinikchef Thomas Kofod, tlf. 3545 0626.

Ansøgning vedlægges kopi af specialtandlægeautorisation og curriculum vitae indeholdende publikationsliste. Ansøgning skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring, uddannelse og kompetencer inden for områderne: kommunikation, samarbejde, ledelse/administration, sundhedsfremme, akademikerrollen og professionalisme.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen.

Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Klinik er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Ansøgningfrist er den 1. august 2020, kl. 12:00. Ansøgning foregår elektronisk via linket Søg job her på siden.

Der forventes afholdt ansættelsessamtaler i september måned.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.