Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overtjener

Er du vores nye overtjener?
Vi går en travl tid i møde her på restaurant Huno og glæder os til sommerens rykind. Vi har den skønneste restaurant og boutique hotel (www.villahuno.com) som hører under Klintholm Gods. Vi har en hel unik beliggenhed tæt på Møns klint og klinteskoven.

Vi vægter kvaliteten af vores mad og vin højt og bruger kød fra eget fritgræssende kvæg og grøntsager fra egen køkkenhave. Vi udøver en service, der matcher stedet og vores værdier, og vi håber at du kan bidrage til at sætte et højt serviceniveau, hvor gæsten er i centrum for en enestående oplevelse.

Vi forestiller os at du har stor erfaring som tjener eller allerede har arbejdet som overtjener – du er måske endda uddannet som tjener. Hvis du også har en interesse for vin og drikkevarer, så ville det også være en bonus.

Du skal være i stand til at lede et team og tage ansvaret for gulvet og bordplaceringer. Vi forventer os at du har forståelse for gæsternes behov, for værtskab, og for at skabe en god stemning både blandt gæster og medarbejdere. Du kan holde hovedet koldt selv når der er rigtig travlt, og arbejde selvstændigt med at løse problemer når de opstår. Du kommer til at arbejde tæt sammen med restaurantchefen og Køkkenchefen for at få servicen og driften til at glide problemfrit.

Stillingen er en fastansættelse og fuldtid, og der skal forventes en del aften, weekend- og helligdage arbejde, samt sæson variation. Løn efter kvalifikationer.
Hvis der er behov for det, kan vi være behjælpelige med boligforhold.

Ansøgningsfrist: 29. april 2021. Tiltrædelse: så hurtigt som muligt.

Skriftlig ansøgning og CV til Restaurantchef Signe Gundersen på e-mail huno@villahuno.com eller via knappen "Send ansøgning" nedenfor.
Kontakt os for spørgsmål: 93997765

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.