Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PA til dritschef, Holbæk Sygehus

PA til driftschef på Holbæk Sygehus

Vil du være med til at skabe fremtidens rammer på Holbæk Sygehus? Kan du styre processer, lave skarp ledelsesinformation og planlægge praktiske og logistiske detaljer i store drifts- og udviklingsprojekter? Så er du måske den nye PA i vores Driftsafdeling.

Jobbet

Vi mangler en processtærk PA for vores driftschef. Du kommer helt tæt på planlægning og gennemførelse af sygehusets nuværende og fremtidige projekter, når de fysiske rammer skal udvides og ændres i forbindelse med gennemførelsen af sygehusplanen i Region Sjælland.

Du har erfaring med administrative og ledelsesunderstøttende opgaver og er vant til at arbejde med koordinerende og strategiske opgaver, som kræver selvstændighed i opgaveløsningen. Samtidig har du viljen til at håndtere praktiske opgaver og holde mange bolde i luften.

Det bliver din vigtigste opgave at supportere driftschefen med alle former for forretningsunderstøttende, administrative og praktiske opgaver, hvor struktur, planlægning og eksekvering er forudsætningerne for succes. Du skal kunne skabe overblik over dagens gang samt sikre at materiale og nødvendig information er til rådighed for driftschefen.

Du skal dagligt beskæftige dig med projektplanlægning, koordinering og opfølgning på driftsopgaver og projekter, og du vil løbende skulle udarbejde notater og ledelsesinformation til driftschefen og Sygehusets ledelse. Dine opgaver vil kræve, at du er i løbende dialog med afdelingsledelser, klinikere og staben på Holbæk Sygehus og du vil dagligt komme rundt på sygehuset.

Jobbet er alsidigt og kræver både, at du er serviceminded og kan understøtte ledelsens arbejde, men også, at du evner og ønsker at arbejde selvstændigt med egne projekter. Du gør en dyd ud af at være på forkant. Det giver ro til din egen opgavehåndtering samtidig med, at driftschefen og det øvrige sygehus føler sig godt hjulpet – og dermed kan opretholde fokus.

Vi tilbyder dig

  • Et udfordrende og alsidigt job med gode udviklingsmuligheder og stor selvstændighed i opgaveløsningen.

  • Vi har fokus på at skabe de bedste udviklings- og læringsmuligheder for vores medarbejdere.

  • Du vil blive del af en afdeling, hvor der er erfarne og engagerede kolleger, som glæder sig til at tage imod dig.

  • Stillingen er fuldtid med tilknyttet flexordning.

Vi ønsker os af dig

Du går energisk til opgaverne med initiativ og selvstændighed. Du er ambitiøs og robust og bidrager aktivt til fællesskabet med en positiv indstilling. Dine samarbejdsevner er veludviklede. og du evner at danne relationer på tværs af faggrupper. Du er loyal og diskret, når det kræves.

Vi forestiller os, at du uddannelsesmæssigt har en bachelorgrad eller en kandidatuddannelse. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du skal have erfaring med ledelsesbetjening og projektkoordinering i en politisk styret virksomhed. Har du erfaring fra bygge- eller anlægsbranchen er det en fordel, men ikke en forudsætning. Du må gerne have et par års erhvervserfaring.

Ansøgningsfrist:

18. oktober 2020.

Tiltrædelse

Snarest muligt og senest den 1. december. Send gerne din ansøgning hurtigt afsted, da vi kalder løbende til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til driftschef Jens Erik Beicker Olsen på tlf. 23 72 58 08 eller jeeo@regionsjaelland.dk

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.