Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PACS-teknisk specialist til billeddiagnostiske systemer

Har du en drøm om at arbejde med billeddiagnostik i Region Hovedstaden? Og brænder du for at arbejde med PACS (Picture Archiving and Communication System)? Så er du måske vores nye kollega i Center for It, Medico og Telefoni (CIMT).

Om Center for It, Medico og Telefoni
I Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) bidrager vi til grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen for Region Hovedstadens mere end 1,8 millioner borgere og 44.000 ansatte.

Region Hovedstadens billeddiagnostiske system er et af de største og mest forretningskritiske It-systemer i regionen, og der er omkring 8.000 brugere af systemet dagligt, foruden 40.000 brugere på den kliniske billedviser. Systemet understøtter mange forskellige arbejdsgange og millioner af undersøgelser årligt, som deles på tværs af mange aktører.

Generelt spiller billeddiagnostikken en helt central rolle i mange sygdomsforløb, både i forhold til udredning og behandling og som en central funktion for de øvrige kliniske områder. Kravene til billeddiagnostikken øges konstant; antallet af billeder/undersøgelser vokser, og det skal gøres hurtigere og mere effektivt.

Din kommende hverdag
I sektionen Billeddiagnostiske Systemer, som består af 17 dygtige medarbejdere, bliver du tilknyttet RIS/PACS teamet som arbejder med at levere den bedst mulige RIS/PACS løsning til brugerne på hospitalerne. Derudover står vi foran udskiftning af vores nuværende RIS/PACS system, hvor der bliver rig mulighed for at byde ind med egen ekspertise.

Vi søger en teknisk forvalter i en nyoprettet stilling til at varetage PACS området i samarbejde med dine kolleger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • konfiguration og vedligeholdelse af et meget stort PACS system
 • etablering og vedligeholdelse af eksterne DICOM forbindelser til eksempelvis privathospitaler m.m.
 • varetagelse af udbygning og vedligeholdelse af det Nationale Billedarkiv/Interregionalt Billedindex
 • sikring af datakvalitet på billedområdet
 • direkte dialog med de billeddiagnostiske afdelinger på hospitalerne
Om dig
Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde med PACS i en omskiftelig hverdag. Vores ekspertise spænder vidt, så du skal være åben overfor at sætte dig ind i nye områder samt at dele ud af din egen viden til dine kollegaer. I sektionen løfter vi i flok, og dit bidrag til teamet er væsentligt.

Vi forventer også, at du har lyst til at tage ansvar for kvaliteten af dit eget bidrag, og at du er indstillet på kontinuerligt at udvikle dine kompetencer. Du er nysgerrig på at forstå, hvordan et meget stort komplekst It-system virker overordnet set, og du har forståelse for datakvalitet både i datalogisk forstand samt i RIS/PACS forstand. Du kommunikerer mundtligt og skriftligt på engelsk på professionelt niveau.

Vi forventer, at du har en It-uddannelse eller relevant It-erfaring svarende til minimum fire år.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

 • hvordan PACS anvendes på hospitalerne
 • brugen af PACS på slutbruger niveau
 • klinisk forståelse og kendskab til arbejdsgange på en billeddiagnostisk afdeling, samt forståelse for at arbejde med fællesstandarder med lokale tilpasninger
 • DICOM standarden
 • MedCom standard i forbindelse med Sundhedsdatanettet
 • generelt at kunne følge dataflow fra HL7 til DICOM
 • It og infrastruktur
Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder og mulighed for at præge dine arbejdsopgaver med frihed under ansvar samt mulighed for at være med til at gøre en forskel for sundhedssektoren i Region Hovedstaden. Du vil få en arbejdsplads i et travlt og dynamisk miljø, hvor faglige udfordringer er en vigtig motivationskraft, og hvor vi lægger vægt på at supplere hinanden samt bruge hinandens kompetencer.

Vi er et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, god stemning og et stærkt fællesskab, herunder samarbejde med internationale leverandører og forskellige faggrupper inden for hospitalsområdet og internt i CIMT.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef for Billeddiagnostiske Systemer Pernille Iversen på telefon 20 15 06 72.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og dit primære ansættelsessted vil være Lyngbyvej 28, 2100 København Ø.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser senest mandag den 14. december 2020 kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler 17. og 18. december 2020.

CIMT tilbyder job med mening i et stærkt fagligt miljø
Vi driver, supporteret og udvikler It, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. På hospitalerne handler teknologi om liv. Specielt sundhedsteknologi er afgørende for, at læger, sygeplejersker og andre ansatte kan give patienterne den bedste behandling. I CIMT skaber vi grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Sundhedsvæsenet er på en omfattende digitaliseringsrejse, hvor CIMT spiller en afgørende rolle i at sikre og understøtte den teknologiske og digitale udvikling i regionen. Derfor har CIMT i januar 2019 igangsat en transformation mod et nyt samlet CIMT, der agerer som en professionel It-organisation og en stærk partner for hospitalerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.