Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog 32 timer til HFO Ålerusen

Pædagog 32 timer til HFO1 Ålerusen.

En af vores gode kollegaer har fået job tættere på sin bopæl, og derfor søger vi en uddannet pædagog med start 1. januar eller hurtigst muligt.

Kort om os
Vi er en skolefritidsordning med i alt cirka 270 børn og 16 medarbejdere fordelt på tre afdelinger. Vi ligger på Hillerød Vest skolen, afdeling Ålholm, og har fælles lokaler med indskolingen. HFO Ålerusen er certificeret Idræts-HFO, hvor leg og bevægelse bruges som pædagogiske edskaber i vores relationsarbejde. Desuden er der plads til daglige kreative værksteder, rollespil, brætspil med børnene og alt andet som DU brænder for sammen med børnene.

Vi er stolte over vores mange gode traditioner: hvert år har vi Rollespils-uge, Efterårsstaffet, Vinter- og Sommer OL, Talentshow, årgangsfester for børn og sociale arrangementer for personale. Ålerusens medarbejdere er anerkendende, omsorgsfulde, positive, engagerede, aktive og initiativrige mennesker. Der er både unge og lidt ældre og både mænd og kvinder. Vores fornemmeste opgave ser vi i at sikre børnenes trivsel og udvikling, både i skole og i HFO.

HFO’ens pædagoger har et tæt samarbejde med skolen. Den ledige stilling indebærer opgaver som skolepædagog, pt. ti timer om ugen i en børnehaveklasse. Hver HFO-pædagog har mindst tre timer i skole, i tilknytning til et bestemt årgang i indskolingen. Der er afsat tid til forberedelse og samarbejdsmøder med lærere og kollegaer i HFO’en.

Vi søger en pædagog, som

  • har en positiv og anerkendende tilgang til børn og brænder for inkluderende pædagogik
  • er god til at kommunikere og samarbejde tværprofessionelt
  • har erfaring inden for skole- og fritidsområdet
  • er indstillet på at engagere sig i børn, forældre og kollegaer og bidrage til fællesskabet med sine professionelle og menneskelige kompetencer.

Når du starter får du en mentor, som hjælper dig med at lære huset og børnene at kende. Vi forventer, at du stiller en masse spørgsmål både til vores pædagogiske praksis og til praktiske ting i huset.

Løn-og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte HFO leder Irina Kirina på 72 32 74 60 og aftale et eventuelt besøg, inden du søger stillingen.

Ansøgningsfrist
23. november kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler finder sted 26. november.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.