Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog


Om jobbet
DII KÆLKEBAKKEN søger en uddannet pædagog til vores børnehaveteam fra d. 01.03.2018 eller snarest der efter. Stillingen er på 35 timer om ugen. Den Integrerede Institution Kælkebakken er en afdeling i Stavtrup Dagtilbud. Dagtilbuddet består af 7 integrerede institutioner og dagplejen.


Din profil
Brænder du for udelivets værdier med afsæt i et pædagogisk perspektiv? for børnenærvær og finder glæde og energi her i? for samarbejdet med forældrene om barnets trivsel og udvikling? for at indgå i et pædagogfagligt fællesskab med plads til forskellighed samt respekt for fælles beslutninger? Har du overblik og kan bevare roen i en til tider travl hverdag? erfaring med eller interesse i at gøre en forskel for børn med særlige behov? en anerkendende, respektfuld og ligeværdig tilgang til børnene? Kan du pirre børnenes nysgerrighed og tage barnets perspektiv? skabe nærvær og engagement? give følgeskab og tage lederskab i samarbejdet med dine kolleger? arbejde med planlagte såvel som spontane aktiviteter? være rammesættende for børns leg, fornemme hvornår du skal være støttende/guidende og hvornår du skal trække dig? Er du iderig og har humor? Selvstændig, initiativrig og inspirerende?


Derfor skal du vælge os
Så søg denne stilling, og bliv del af en engageret og ambitiøs personalegruppe, som har fokus på børnenærvær, et godt arbejdsmiljø, plads til forskellighed og et godt grin.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn ifølge gældende overenskomst.


Hvis du vil vide mere
Vil du vide mere så tjek vores hjemmeside på nettet. Du kan også kontakte Lotte Rognes Zwicky, pædagogisk leder, på 23 74 14 96.


Ansøgning
Ansøgningsfrist fredag d. 13.02.18 kl. 12:00 Samtaler vil blive afholdt i uge 8


Om os
DII Kælkebakken ligger i et område med engagerede og ressourcestærke familier. Naturskønne omgivelser nær skov og Brabrand sø betyder, at vi har mange gode muligheder for at komme ud i naturen. Afdelingen er normeret til 67 børn, 24vuggestuebørn og 43 børnehavebørn. Et aktivt udeliv, fokus på krop og bevægelse, vekselvirkning mellem strukturerede og rammesættende aktiviteter, fri leg, stærke fællesskaber, rummelighed og inklusion er omdrejningspunkter i vores pædagogiske tilgang til børnenes udvikling, trivsel og læring.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her