Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog

Tidsbegrænset pædagog stilling.

Firkløverens Børnehus søger en pædagog på 25-30 timer om ugen med lyst til at arbejde med børnehavebørn og mod på at være en engageret del af en personale gruppe for en periode.

Om os:
Vi er en stor, lys integreret institution med 80 skønne børn i alderen fra 0 til skolestart og 20 kollegaer, som har brug for en pædagog i børnehaven. Vi ligger i Gørløse lige udenfor Hillerød, med tog og bus tæt på. Vi arbejder science didaktisk, anvender dialogisk læsning og har fokus på børnefællesskaber og læringsmiljøer.

Din profil, du:

  • har lyst til at arbejde med børnehave børn
  • er engageret og nærværende i dit arbejde med børnene.
  • har fokus på børnene og deres relationer, hvordan vi kan støtte og udvikle dem
  • kan og vil arbejde reflekteret samt med dokumentation i det pædagogiske arbejde
  • har gode samarbejdsevner og deltager aktivt i personalemøder, stuemøder, forældremøder og i samarbejde med andre faggrupper
  • er fagligt stærk og i stand til at dokumentere, hvorfor du pædagogisk agerer som du gør
  • er mødestabil samt glad og positiv af natur
  • ønsker at indgå som en aktiv del af stuen og huset.

Om jobbet:
Du vil være tilknyttet den ene børnehavegruppe, men du vil lige som dine kolleger efter behov skulle hjælpe til i vuggestuen.
Ca. en gang om måneden holder vi personalemøde, og 3-4 gange om året afholder vi arrangementer for forældrene, der ligger udenfor den normale arbejdstid.

Stillingen er på 25-30 timer og til besættelse hurtigst muligt. Da det er en begivenhedsbestemt ansættelse, kender vi endnu ikke periodens længde, men foreløbig er det til 30. september 2018. Der er ansøgningsfrist torsdag den 15. februar 2018 kl. 23.59.
Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Spørgsmål kan rettes til daglig leder: Marianne Nielsen, maen@hillerod.dk, telefon 72 32 41 20.

Vi vil kun respondere på ansøgninger sendt igennem systemet.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og reglerne om lokal løndannelse. Tjeneste sted vil være Firkløverens børnehus, men ansættelsen sker i Hillerød Kommune.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her