Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog

Er du uddannet pædagog, og trives du med at arbejde nysgerrigt, værdsættende og anerkendende i kontakt med børn, så er det måske dig, vi søger.

Vi søger en pædagog til en 34-timers stilling, da en af vores trofaste pædagoger efter 30 år i børnehaven har valgt at gå på pension.

Hvem er vi?
Vi er en lille privat børnehave i Odense M, som har til huse i en ældre villa.

Børnehaven Engvej er oprettet i 1941 af frk. Anna Marie Prip og drevet som privatejet indtil 1963, hvor børnehaven blev selvejende med driftsoverenskomst med Odense Kommune. I juni 2014 blev børnehaven igen privat med det forål at sikre større frihed til selv at disponere over rammerne for børnenes trivsel og velvære. Vi er 42 dejlige børn, 6 engagerede personaler og lederen, som har sit daglige virke i børnehaven.

Børnehaven er kendetegnet ved at have anerkendelse som omdrejningspunkt for alle prioriteringer og beslutninger. Som pædagoger i Privatbørnehaven Engvej arbejder vi i børnehøjde med fokusområderne omsorg, sundhed, udvikling, trivsel og ansvar i højsædet. Disse fokusområder danner rammen for børnehavens kultur og vores pædagogiske arbejde.

Læs også på vores hjemmeside www.evbh.dk.

Fagligt og personligt forventer vi, at du
• er uddannet pædagog
• kan anvende pædagogiske teorier i praksis og være indstillet på ny læring
• kan indgå i vores fællesskab med positivt humør, varme og fagligt engagement
• udviser empati, rummelighed og integritet og arbejder nysgerrigt, værdsættende og anerkendende i kontakten med børnene
• arbejder struktureret og samtidig er initiativrig
• kan lide at arbejde inde såvel som ude

Ansættelsesproces
Ansøgningsfrist er 19. februar 2018, kl. 12.00. Samtaler afholdes den 21. februar 2018.

Stillingen forventes besat med virkning fra den 1. april 2018.

Ansøgning sendes til Privatbørnehaven Engvej, Engvej 29, 5230 Odense M eller på e-mail: kontakt@evbh.dk. Du bedes mærke ansøgningen ”Stilling som pædagog”.

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, eller hvis du ønsker en rundvisning i børnehaven, kan du også kontakte børnehaveleder Kirsten H. Berger på telefonnummer 30 80 70 72.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter overenskomst for ledere indgået med LDD-BUPL. Særlige kvalifikationer kan eventuelt honoreres.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her