PÆDAGOG

TOLSTRUP-STENUM FRISKOLE

Vi søger pr. 1.4.18 en engageret pædagog, der kan gå forrest med alle mulige – og umulige – udendørs aktiviteter, og som vil være ivrig bruger af vore nye bålhytter, der etableres i løbet af foråret.

Stillingen er på 30 ugentlige timer, fordelt på 24 timer i ”Spiloppen”, som er skolens SFO, samt 6 timer i Stenum Børnehave.

Vi ønsker en pædagog, der brænder for at arbejde med børn, og som har lyst til at samarbejde konstruktivt med skolens og børnehavens øvrige personale og på den måde binde bro mellem Spilop og Børnehave mv.

 Det er vigtigt, at du

  • er engageret og selvstændig
  • er fagligt velfunderet
  • har overblik og situationsfornemmelse
  • tager udgangspunkt i anerkendende pædagogik

Spiloppen har ca. 70 børn, og på skolen har vi adgang til sportshal, sal, legeplads samt mange grønne områder – bl.a. området omkring bålhytterne, hvor vi også planlægger at opsætte shelters mv. Desuden kan vi lave masser af aktiviteter i skolens forskellige faglokaler, og vi tager jævnligt på tur til by, skov og strand.

Stenum Børnehave har godt 40 børn og ligger dør om dør med skolen, hvorfor personalet i SFO og børnehave arbejder sammen på kryds og tværs.

Hvis du har lyst til at arbejde med disse aldersgrupper og i flere spændende miljøer, er du meget velkommen til at kontakte Spilopleder Heidi Vesterskov på tlf. 2120 1353 eller børnehaveleder Marianne Taran på tlf. 5057 1946, som begge gerne svarer på spørgsmål vedr. stillingen.

Ansættelse iht. gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 9. marts 2018                                                                                       Vi holder ansættelsessamtaler i uge 11.                                                                        Hvis du ikke har hørt fra os senest fredag d. 16. marts, er stillingen besat til anden side.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Pædagog med stærk kommunikativ profil søges

Fritidscenter Sofiendal

Fritidscenter Sofiendal søger pædagog til fast stilling på 32 timer. Vi forventer du har en stærk faglig identitet og kan bringe den i spil gennem Fritidscentres aktiviteter og relationer til børn og unge. Vi søger også en person der er proaktiv, kr...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Pædagog social normering 37 timer Hals daginstitution

Dagtilbud Nordøstkysten

Aalborg
Pædagog (social normering) Dagtilbud Nordøstkysten, Hals daginstitution søger en pædagog til en fast stillinger på 37 timer ugentligt. Ansættelse sker med tiltrædelse den 1. april eller snarest muligt herefter.Social normering er indført på baggrund...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Pædagog til barselvikariat

Klim Fribørnehave og vuggestue

Vi søger en pædagog i et barselsvikariat fra 1 4-2018. Stillingen er på 37 timer om ugen. Vi er en velfungerende integreret vuggestue og børnehave, der er normeret til 40 børn. Vi er en institution, hvor vi sikrer barnets trivsel og alsidige udvikli...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Pædagog med gode kommunikative evner søges til den socialpædagogiske virksomhed FC Borregaard, beliggende syd for Sæby

F C BORREGAARD ApS

Frederikshavn
FC Borregaard yder praktisk støtte, vejledning og aktivitet til børn og unge. Herudover tilbyder vi beskæftigelse og aktivitet til unge og voksne over 18 år. Vi sætter pris på naturen og smukke omgivelser, da vi er af den overbevisning, at det er go...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

2 pædagoger 37 timer - social normering

Dagtilbud Midt-Vestbyen

Aalborg
Vi søger 2 pædagoger til 2 faste stillinger som social normering på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse d. 1. april 2018. Stillingerne er for nuværende placeret i hhv. dagtilbud Seminariekvarteret, børnehaven Hans Egede og dagtilbud Midt-Ve...