Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog

Vil du være med til at skabe pædagogik og udvikling af høj kvalitet på Raketten, så søger vi en omstillingsparat og fleksibel pædagog, der brænder for børns trivsel, udvikling og læring.

Stillingen er op til 37 timer pr. uge og til ansættelse snarest. Er du først i stand til at begynde senere så søg alligevel, vi strækker os gerne for at få den helt rigtige pædagog.

Raketten er en stor daginstitution, som består af 3 huse, der ligger midt i byen og samtidig ikke langt fra skov og strand. Der er tre børnehavegrupper samt en vuggestue.

Vi har et tæt samarbejde mellem husene, hvor du vil opleve mange projekter på tværs af stuerne, hvor du vil kunne få tovholderfunktionen på konkrete aktiviteter. Vi har en stor fælles legeplads, med mange muligheder. Vi er en institution med mange ”bolde” i luften og du vil opleve en del mødeaktivitet.

Som pædagog skal du være en af de bærende og igangsættende personer på stuen. Vi arbejder med aktionslæring som didaktisk model, samtidigt er vi gang med en udviklingsproces mod et højt fagligt niveau, højkvalitets dagtilbud, hvor vi bl.a. skal arbejde med NUSSA. Du vil blive oplært i metoderne.

På Raketten vægter vi udvikling og uddannelse højt, hvorfor du hos os har muligheder for at udvikle dig og deltage i kurser eller uddannelse.

løn efter gældende overenskomst.

Der vil blive afholdt samtaler i uge 19.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her