Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog

 

 

Energifuld og ambitiøs pædagog, er det dig?

  • hvis så kom og bliv en del af en energifyldt og ambitiøs intuitionen i Skovshoved.

Vi leder efter en kollega med høj faglighed, masser energi og ambitioner for det gode børneliv og en pædagogiske praksis af højeste kvalitet.

Stillingen er på 30 – 37 timer. Tiltrædelse hurtigst muligt.

I Børnehuset Skovshoved tror vi på, at den korteste vej mellem to mennesker er et smil, og at en positiv indstilling til hverdagen har stor betydning for de relationer, mønstre og muligheder, vi sammen skaber.

Lidt om os

I Børnehuset Skovshoved er vi ca. 36 voksne og 150 børn fordelt i to huse: Nordlyset og Laternen. Hvert hus har 71 – 78 børn i alderen 1 – 6 år. Vi arbejder teambaseret i enten vuggestue eller børnehave.  Vi arbejder aldersopdelt og følger børnene gennem hele deres institutionsliv. Det vil sige, at du skal kunne arbejde med både små og store børn.

Vores Børnehuse er beliggende i Charlottenlund og Klampenborg tæt på hinanden i naturskønne områder i Skovshoved, og er nabo til skov og strand. Vi bruger vores nærområdet som et læringsrum

I Børnehuset Skovshoved fremmer vi barnets mulighed for at lære at være iværksætter i eget liv. Vi arbejder systematisk med barnets evne til at stå stærkt i livet, og vores fokus at understøtte og udvikle barnets leg, skabertrang og opfindsomhed. Vi er inspireret af Reggio Emilia

Vi arbejder med genbrug- både i tanke og materielt.

Læs mere her

http://boernehusetskovshoved.gentoft.dk/da

Vi kan tilbyde dig:

Et spændende job baseret på teamarbejde og samarbejde på tværs af børnegrupperne. Børnene er delt op i aldersdifferentierede børnegrupper og vi har indrettet vores institution i funktionsopdelte grupper.

Du får dygtige kollegaer, der lægger vægt på, at man bruger hinandens ressourcer via faglig sparring. Her er et godt arbejdsmiljø, hvor du har betydning i hverdagen og hvor du får mulighed for at påvirke og have indflydelse på pædagogikken.

Forældresamarbejdet bliver vægtet højt i Børnehuset Skovshoved og forældrene er aktive og engageret og arbejder sammen med institutionen om at gøre børnehuset til det bedste sted for børnene.

Gentofte kommune har stor fokus på høj kvalitet i opgaveløsningen og du kan derfor regne med, at der er mulighed for forskellige former for efter og videreuddannelse

 

Kan du ser dig selv som en del af fællesskabet hos os?

Så læs videre her. Du passer nemlig ind hos os, hvis du er uddannet pædagog, er faglig velfunderet og kan og vil reflektere over egen og andres praksis. Du kan udtrykke dig fagligt både mundtligt og skriftligt. Du er en loyal kollega, der kan bringe dig selv og dine kompetencer i spil og du er en udpræget holdspiller, som dine kollega kan regne med. Du kan se forskelligheder som en ressource i samarbejdet og har en anerkendende tilgang til egne og andres styrker og udfordringer.

Du brænder for at skabe vigtige og gode relationer til dine kollegaer, forældrene og vores børn. Børnene søger dig, fordi de kan mærke, at du gerne vil dem og nyder at være sammen med dem. Du vil sammen med os være med til at sikre, at Børnehuset Skovshoved bliver ved med at være det bedste dagtilbud til vores børn.

Ansøgningsfrist den 20. februar 2020. Vi indkalder løbende til samtaler.

 

 Er der match?

Så glæder vi os til at byde dig velkommen i Børnehuset Skovshoved og opfordre dig til at besøge os, inden du ansøger. Ring og lav en besøgsaftale med Souschef Vibeke Hansen på 91177089 eller pædagogisk leder Anette Sevel på 21347548

 

Erstat denne tekst med selve jobbeskrivelsen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.