Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog

Børnehave i Tårnby søger pædagog (genopslag)

Den integrerede institution Børnehuset Vinkelhuse består af en børnehaveafdeling med tre stuer, og en vuggestueafdeling med to stuer, og vi søger en uddannet pædagog til børnehaveafdelingen 30,75 timer ugentligt, med mulighed for flere timer pr. 1.1.2021.

Stillingen ønskes besat pr. 1.10.2020 eller snarest muligt derefter.


Pædagogisk lægger vi vægt på:
 • At styrke barnets selvværd og sociale kompetencer.
 • At styrke barnets sproglige udvikling.
 • At give mulighed for venskab og leg.
 • I samarbejde med forældrene, at skabe tryghed og gode rammer i dagligdagen.

Desuden skal du være med til at færdiggøre vores arbejde med den Styrkede Pædagogiske læreplan, hvor vi har fokus på børns trivsel, udvikling, læring og dannelse.


Børnehaven vil også gerne:
 • ud af huset i al slags vejr
 • planlægge aktiviteter - uden at miste spontaniteten
 • på koloni med de store børnehavebørn
 • prøve nyt, og have en afvekslende hverdag - uden at forkaste alle rutiner og traditioner
 • støtte hinanden i nye initiativer
 • synge og spille
 • styrke børnenes initiativ og selvhjulpenhed
 • være kreative på alle planer.


Personalegruppen består af kvinder og mænd, unge og rutinerede, pædagoger og medhjælpere, madmor til vuggestuen og vikarer, som alle er med til at få et stort hus til at fungere i en travl, men sjov hverdag, og vi søger en person der er selvstændig, igangsættende, har overblik og er i stand til at samarbejde på alle planer. Vi lægger vægt på dialog, såvel med kolleger, som børn og forældre.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder Thomas Krag på telefon 3076 0543.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 24. september i tidsrummet 9.30-17.00.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.