Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog

Børnehuset Englandsvej/Tårnby Torv - tæt på Tårnby Station - søger pædagog til 36 timer


Børnehuset Englandsvej 348/Tårnby Torv 40 søger en frisk pædagog til vores børnehaveafdeling pr. 1. december 2020 eller snarest derefter.

Børnehaven har til huse i en stor gammel villa med en dejlig grøn legeplads. Vi har 77 børn fordelt på fire stuer med to pædagoger og en medhjælper på hver stue. Tilknyttet børnehaven, er vores vuggestue, som er beliggende bag Tårnby torv. Samarbejdet de to matrikler imellem, har ikke tidligere været vægtet, men det er vi ved at gøre op med nu og en ny pædagog skal være aktiv medspiller i, at danne bro de to huse imellem.

Vi er i gang med arbejdet med og implementeringen af, den nye styrkede lærerplan. Det er en vanvittig spændende proces, hvor alle medarbejdere er deltagende i arbejdet. Hvorfor det også forventes at vores nye pædagog, vil byde ind og tage ansvar.

I vores pædagogiske dagligdag, arbejder vi tematisk og laver ugeplaner ud fra et given tema. Vi vægter at tage på tur hver uge, samt at arbejde kontinuerligt med sprog, krop og bevægelse. Vi sørger for tid og rum til børenes egne lege og sidst men ikke mindst, at skabe gode og trygge relationer og rammer for børnene gennem nærvær, omsorg og forudsigelighed i strukturen.

Det er vigtigt for os, at få den helt rigtige pædagog med på holdet, hvorfor vi også gerne venter på den rigtige.


Vi forventer, at du:
  • er omsorgsfuld og har blik for om det enkelte barn trives og udvikler sig

  • kan planlægge, udføre og evaluere pædagogiske forløb

  • er rummelig og har gode samarbejdsevner

  • kan etablere et tillidsfuldt og ligeværdigt samarbejde med forældrene omkring deres barn.

  • kan være en aktiv medspiller i forandringsprocessor.


Vi kan tilbyde dig:
  • Et godt og stabilt personalesamarbejde

  • En velfungerende dagligdag

  • En institution i udvikling, hvor der er mulighed for at sætte sit præg.

  • Søde og dejlige børn og forældre.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder Camilla Jellesmark på telefon 32500333.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 43 og 44.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.