Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog

Ved Tårnby Kommunes, Børnehuset Syrefabriksvej 80 søger vi en stuepædagog på 37 timer til børnehavegruppe, snarest muligt.

Børnehuset består af 24 engagerede voksne - 4 vuggestuegrupper med i alt 42 børn og 3 børnehavegrupper med i alt 66 børn. Åbningstiden er 6.30 til 17.00. Du vil, sammen med en pædagog og en pædagogmedhjælper, være fast tilknyttet en børnehavegruppe med 22 børn.


Vi lægger vægt på at arbejde struktureret med læreplaner, aktiviteter, der er bestemt ud fra den enkelte børnegruppe og årstiderne. Både på tværs af grupper og afdelinger. Vi er et stort børnehus med mange muligheder både inde og ude, vi ligger tæt på Amager strand og Metro. Når vi skal rundt i vores nærområdet har vi også Christianiacykler til dette.


Vi forventer, at du:
  • Er uddannet pædagog
  • Har erfaring med aldersgruppen
  • Har lyst til at tage ansvar for børnenes hverdag.
  • Har mod på voksenlæring og refleksion.

Vi kan tilbyde dig:
  • Et Børnehus, med fokus på inklusion.
  • Et Børnehus, med plads til det enkelte barns forskelligheder.
  • Et Børnehus, med fokus på pædagogisk faglighed.
  • Et Børnehus, hvor der sker noget.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder Pernille Henriksen på mobilnummer 2116 7937.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Stillingsopslaget bliver fjernet fra Tårnby Kommunes hjemmeside, når rette kandidat er fundet.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.