Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog 80 % - fast stilling.

Aalborg Friskole søger pr. 1. marts 2018, eller hurtigst muligt herefter, en pædagog til vores Fritter.  

Friskolen har prioriteret at danne gode rammer om skolefritidsordningen, der huser samtlige børn fra 0. - 5. kl. Fritteren er en integreret del af skolen, hvor samarbejdet mellem kontaktpædagog og klasselærer får stor værdi i barnets liv.

Som kontaktpædagog, er man den gennemgående voksne i overgangen mellem skoledel og fritter. 

Som ansøger, er du selvfølgelig helt din egen. Derudover kan du relatere til og se dig selv i flg.:

  • Du repræsenterer den ene af de tre søjler “Skole - Forældre - Barnet”, hvorfra barnets trivsel og dannelse kan danne grundlag for tilegnelsen af alt det børn i dag skal lære.
  • Børn har deres egen erfaringsverden og denne har en egen værdi, der er med til at opbygge børnenes færdigheder og selvforståelse.
  • Du har oprigtig interesse i børnene og deres forældre.
  • Du kan bakke op om en skole der arbejder værdibaseret, og fastholder at se børnene i deres egen ret. Vi er en del af Lilleskoler i Danmark og orienterer os mod de skoletanker der findes her.   

Vi forventer, at vores nye kollega kommer til skolen med åbenhed overfor at tilegne sig skolens børnesyn, og at du derudover har en interesse, som du brænder for at gøre levende sammen med børn.

Du skal indgå i Fritterteamet, med seks kolleger og Jacob som er daglig leder. Her vil du om eftermiddagen indgå i et fællesskab, hvor der bydes ind på forskellige aktiviteter og ansvarsområder. Vi arbejder som en enhed, der justerer praksis hvis nye muligheder opstår.

Desuden er du kontaktpædagog i "Saturn" - som er vores ene 1. klasse. Her har du parløb med klasselæreren Anne, der bl.a. har det sorte bælte i Børneyoga. 

Når du har kigget på vores hjemmeside (www.aalborg-friskole.dk) og Facebook-side (facebook.com/denlilleskolebagbakken) har du et godt grundlag for at skrive din ansøgning.

Læs om vores værdier, og relatér disse til din motivation for at søge stillingen, i din ansøgning.

 

Aalborg Friskole er en arbejdsplads der vægter et godt arbejdsmiljø, hvor gode ideer kan få liv. Der er højt til loftet og kort til grin.

Vi forsøger at gribe initiativer fra såvel børn som voksne, for at gøre Fritteren til et sjovt og spændende sted at være.

Ansøgning med relevante bilag sendes som en vedhæftet fil til skoleleder Nicolai på nl@aalborg-friskole.dk senest 24. februar 2018 kl. 12.00.

Ansættelse - på 80 % af fuld tid, sker efter gældende overenskomst. (Der kan tilkomme opgaver der øger ansættelsesgraden periodisk)

Samtaler forventes at finde sted d. 27/2.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Pædagog med stærk kommunikativ profil søges

Fritidscenter Sofiendal

Fritidscenter Sofiendal søger pædagog til fast stilling på 32 timer. Vi forventer du har en stærk faglig identitet og kan bringe den i spil gennem Fritidscentres aktiviteter og relationer til børn og unge. Vi søger også en person der er proaktiv, kr...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

2 pædagoger 37 timer - social normering

Dagtilbud Midt-Vestbyen

Aalborg
Vi søger 2 pædagoger til 2 faste stillinger som social normering på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse d. 1. april 2018. Stillingerne er for nuværende placeret i hhv. dagtilbud Seminariekvarteret, børnehaven Hans Egede og dagtilbud Midt-Ve...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Dagtilbud Seminariekvarteret, Daginstitutionen Thulevej søger pædagog til barselsvikar 30 timer

Børne- og Familieområde Centrum/Sydvest

Aalborg
Dagtilbud Seminariekvarteret, Daginstitutionen Thulevej søger pædagog til barselsvikariat 30 timer ugentligt med tiltrædelse 1. maj 2018Daginstitutionen Thulevej er en del af Dagtilbud Seminariekvarteret. Dagtilbuddet består af 11 institutioner, 6 b...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Dagtilbud Vester Mariendal - Pædagog til daginstitutionen Margrethegaarden

Daginstitutionen Margrethegaarden

Aalborg
Daginstitutionen Margrethegaarden søger pædagog til orlovsstilling i vuggestuegruppen i perioden 01.04. til 31.12.2018. Stillingen er på 37 timer pr. uge.Margrethegaarden er en aldersintegreret institution, normeret til 15 vuggestuebørn samt 36 børn...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Pædagog til Fritidscenter Vesterkæret

Fritidscenter Vesterkæret

Aalborg
Pædagog til Fritidscenter Vesterkæret - Fast stilling Fritidscenter Vesterkæret søger pædagog til Fritids- og Ungdomsklubben, 37 timer om ugen, til fast stilling, med tiltrædelse den 1. maj 2018 eller snarest.Fritidscentrer Vesterkæret, der er en de...