Pædagog, Bernards Hus søger ny medarbejder.

Vi, Bernards Hus, er et bosted for 7 voksne sent udviklede/lettere udviklingshæmmede mennesker som bruger Rudolf Steiners menneskesyn som udgangspunkt. Bostedet ligger på en biodynamisk dyrket gård i fællesskab med en børnehave. Vi har et samarbejde med landbruget omkring et værkstedtilbud til samme målgruppe som bo delen.

Vores beboere er vant til, at vi møder dem som individer med hver deres helt særlige biografi, og de trives med tydelige, engagerede og nærværende pædagoger.

Det er vigtigt, at pædagogen har benene på jorden, er i stand til at sætte grænser, kan yde omsorg (også fysisk pleje), har humoristisk sans med et positivt livssyn og kan få dagligdagen i huset til at fungere - også på det helt praktiske plan. Det er primært alene arbejde og man skal regne med en vagt per weekend.

Det er også vigtigt, at pædagogen kan leve sig ind i kulturen på stedet og være loyal overfor de fælles beslutninger. Der er lagt op til meget medansvar og selvbestemmelse inden for stedets rammer.

Stillingen vil komme til at indebære kontaktpædagog-funktion, som også indebærer skriftlige opgaver, blandt andet udviklingsplaner, statusrapporter og refleksioner. Man skal regne med, at man skal være del af, at pleje beboernes netværk som består af forældre, venner, medicinsk personale, terapeuter, sagsbehandlere samt andre… Vi forventer en funderet faglighed som kan komme til udtryk i det praktiske arbejde, så som i skriftligheden. Vi går ud fra, at du kan begrunde og reflektere din pædagogiske praksis og er villig til at arbejde og udvikle din pædagogisk praksis. 

Vi beder om en skriftlig ansøgning, gerne på mail: kontor@bernardshus.dk. Du må gerne skrive om dig selv, hvorfor du vil arbejde i Bernards Hus, hvad dit kendskab er til Rudolf Steiner pædagogik - også i praksis, hvad dit menneskesyn er og hvor mange timer du ønsker. Vi vil gerne kunne læse nogle linjer om dine tanker om Steiner pædagogikken også gerne med en kritisk vinkel.

Ansøgningsforløb:

Du sender en ansøgning inden den 19.02. 2018. Vi vælger nogle ud fra ansøgningerne og vil bede dem om at komme en eller to dage på besøg for at følge med i huset. Derefter vil vi invitere nogen af dem, som har været på besøg, til samtale. Hvis du ikke er blevet inviteret til samtale inden den 6.03. 2018, kan du regne med, at du er ikke kommet i betragtning til en stilling i denne omgang.

Vi har cirka 1,5 stillinger til at besætte. Opdeling af disse timer bliver også besluttet ud fra hvilke mennesker der ansøger om en stilling. Timetallet for den enkelte stilling kan dermed ligge mellem 16 og 37 timer.

Vi beder om ingen telefonisk kontakt. Eventuelle spørgsmål må gerne skrives i ansøgningen eller vi tager dem ved besøget eller til samtalen.

Du kan finde oplysninger om Bernards Hus på vores hjemmeside www.bernardshus.dk og på facebook under Bernards Hus.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Er du Asgaards nye medarbejder?

Asgaard

Asgaard er et fondsejet tilbud til unge og voksne med autisme spektrum forstyrrelser, som kan profitere af en pædagogik med struktur og forudsigelighed.Se hjemmeside www.asgaard-fyn.dk for uddybende beskrivelse. Vi har gennem de sidste 5 år samarbej...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Pædagog til Ungepensionen i Glamsbjerg (genopslag)

Assens Kommune - Ungeenheden

Assens
Er du uddannet pædagog, og vil du være med til at gøre en forskel for unge, som har brug for struktur og anerkendende pædagogik? Så er det måske lige dig, vi mangler! Vi er i gang med at udvikle Ungepensionen i Assens Kommune og styrke indsatsen omk...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:13. april 2018

Uddannet pædagog søges til 9-årig dreng i Vordingborg

FOCUS PEOPLE A/S

Middelfart
JobbetFamilie i Vordingborg søger en uddannet pædagog, som skal hjælpe med aflastning af deres søn alle hverdage. Drengen skal hentes fra skole og følges hjem til familien hjem i Vordingborg by. Han lider af Partington Syndrom, der er ufrivillige be...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Pædagog/lærer til Forårs-SFO på AL-Salahiyah Skolen

AL-SALAHIAH SKOLEN

Pædagog lærer til Forårs-SFO på AL-Salahiyah Skolen I forbindelse med etablering af Forårs-SFO 2018 søger vi en pædagog lærer. Stillingen er på 32 ugentlige timer, og er tidsbegrænset i perioden d. 26 februar til d. 27 Juni. Der vil evt. være muligh...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Pædagog

BØRNEHAVEN ENGVEJ

Odense
Er du uddannet pædagog, og trives du med at arbejde nysgerrigt, værdsættende og anerkendende i kontakt med børn, så er det måske dig, vi søger. Vi søger en pædagog til en 34-timers stilling, da en af vores trofaste pædagoger efter 30 år i børnehaven...