Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog (børn og unge)

 
 Pædagog til Opholdssted for børn og unge.
 
Opholdsstedet Kongsholm søger snarest muligt 1 uddannet pædagog m/k til et miljø terapeutisk behandlingsmiljø for 7 børn og unge i alderen 7 – 23 år.
(De unge der bor her pt. er i alderen 12 – 17 år).
 
Alle vores unge er døgn indskrevet - går i eksterne skoler - deltager i fritidsaktiviteter.
 
Hverdagen på Kongsholm er bygget op omkring en familielignende tydelig struktur, hvor relationsarbejde, omsorg og anerkendelse er omdrejningspunktet for alle vore metode valg. Vi anvender hesteterapi, arbejder med ART, skriftlig dokumentation for vores pædagogiske praksis, udviklingsplaner med mere.
 
Fælles for husets unge er, at de alle har brug for en massiv behandlingsmæssig indsats med fokus på deres følelsesmæssige udvikling og trivsel.
 
Som pædagog på Kongsholm skal du derfor være: fagligt velfunderet, kende til området, fremstå som en tydelig rollemodel, psykisk og fysisk robust, alsidig i dine interesser, have lyst til faglig udvikling, være omstillingsparat, kunne indgå i døgn og weekend vagter året rundt, kunne lide praktisk arbejde og frem for alt ”brænde for at gøre en forskel for disse unge”.
 
Til gengæld kan vi tilbyde: En fantastisk arbejdsplads med gode ordnede arbejdsforhold, spændende, udfordrende hverdage i et hus med skønne unge mennesker, hvor der er højt til loftet, herlige omsorgsfulde kolleger og en faglig velfunderet leder.
 
Kan du se dig selv i ovennævnte beskrivelse – hører vi gerne fra dig.
 
Se hvem vi er på: www.opholdsstedetkongsholm.dk  eller kontakt 
leder Jannie Quist på 61 30 66 80 -
Ansøgning og CV sendes på mail til: janniequist@gmail.com
 
Ansøgningsfrist - Senest d. 8 dec 2017
 
Med venlig hilsen
Opholdsstedet Kongsholm
Att. Leder Jannie Quist
Tofthøjs-åsen 36 3230 Græsted
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her