Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog eller erfaren hjælper til en 7-årig dreng

Er du rolig, tålmodig og god til at skabe struktur? Har du lyst til at være ’voksenven’ til en glad dreng? Så er det dig vi leder efter.

Du sørger for tydelige rammer og hygge efter skole
I Helsingør bor en 7-årig dreng. Han har en autisme- og Aspergers diagnose og har brug for, at du henter ham i hverdagene efter skole og passer ham derhjemme, indtil forældrene kommer hjem.

Drengen går i specialklasse på en almindelig skole og er glad for nærvær og fysisk kontakt. Han er god til at fordybe sig – især i sine egne interesser der indebærer Fantasy, Harry Potter og Minecraft. Det er en fordel, hvis du også deler sådanne interesser.

Han han har det svært med ændringer og overstimuleres let, især i skolen, hvor der er mange indtryk. Hjemme i trygge rammer er drengen mere tilpas, men når han får det svært eller føler sig presset, så er reaktionen udadreagerende adfærd.

Det er her din rolige adfærd samt robusthed og tålmodighed skinner igennem. Ved hjælp af tydelig struktur og forudsigelighed støtter du drengen i hans hverdag. Du er desuden bevidst om din egen adfærd og kommunikation i samspil med drengen, da han til tider kan misforstå nonverbale og verbale signaler.

Arbejdstid
Du arbejder 15 timer ugentligt. Vagterne ligger mandag til fredag fra kl. 12-15.

I lige uger er I hos mor og i ulige uger hos far. Der er kort afstand mellem mors og fars hjem.

Du er uddannet pædagog/erfaren hjælper
Du er uddannet pædagog eller erfaren hjælper og har gerne erfaring med børn med infantil autisme. Du er rolig, tålmodig og god til at skabe tydelige rammer.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Sabrina Veng Stæhr. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.